Gratis

Official Lean Startup Night // Corporate Innovation - Paradox or Paradise

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Lean Startup Night is een event van Lean Startup Co. Door heel Europa worden Lean Startup Nights georganiseerd in grote steden (en dus ook in Heerlen :-) )

Startup Spirit en Leanstartupworkshop.com zijn officieel ambassadeur van de Lean Startup EMEA Summit die op 20-21 maart plaatsvindt in Amsterdam. Een conferentie met bekende namen zoals Eric Ries (grondlegger Lean Startup) en Alexander Osterwalder (bedenker van de Business Model Canvas) Meer info op :http://emea.leanstartup.co/leanstartupnight/


'Corporate Innovation: Paradox or Paradise' gaat over de kansen en barrières van innovatie in grote en kleine organisaties. Waarom kunnen startups sneller innoveren en hoe doen ze dat dan? Waarom zijn grote organisaties zoveel langzamer?

Op deze avond krijg je inzicht in waarom een corporate geen startup is? Wat de voordelen zijn van een corporate ten opzichte van een startup en vice versa en hoe bedrijven kunnen leren van startups? Hoe kan innoveren en ondernemen in grote organisaties normaal worden? Iets wat nodig is om goed te kunnen reageren op de steeds snellere veanderingen en om talent aan te trekken.

Deze avond is in het Engels met sprekers (o.a. Rob Aalders) uit de Euregio.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen