Gratis

Officiële opening TechGrounds

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

OBA Osdorp

16 Osdorpplein

1068 EL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Welkom bij de officiële opening van TechGroundWest in de OBA Osdorp - 12 december 11:00.

Over dit evenement

Geachte heer/mevrouw, beste genodigde,

Met veel genoegen nodigen we je uit voor de officiële opening van TechGroundWest. Je bent van harte welkom op 12 december, om 11.00 uur, aan het Osdorpplein 16, Amsterdam Nieuw-West.

Wat zijn TechGrounds?

TechGrounds zijn locaties (tech-hubs) die mensen in kwetsbare wijken kansen bieden voor een succesvolle toekomst in de tech. Werkloze mensen uit de wijk kunnen zichzelf hier opleiden tot programmeur, getraind worden in IT vaardigheden en/of hun ideeën uitwerken voor een eigen bedrijf. Toegang tot de programma’s is ongeacht leeftijd, achtergrond, of opleiding, en alle programma’s zijn gratis. TechGrounds is de Nederlandse franchise van het succesvolle MolenGeek.

Opening TechGroundWest

Wethouder Touria Meliani en minister Sigrid Kaag wonen de feestelijke presentatie bij van TechGroundWest, de allereerste TechGrounds-locatie in Nederland. Naast de locatie in Amsterdam Nieuw-West zullen de komende periode locaties volgen in Zaanstad Poelenburg, Rotterdam en andere steden.

Presentatie samenwerking AWS re / Start x TechGrounds

We lanceren tijdens de opening ook officieel het Amazon Web Services (AWS) re / Start programma in Nederland. Dit programma wordt door AWS in Nederland in samenwerking met TechGrounds verzorgd. In drie maanden tijd leiden we mensen zonder baan op tot Junior AWS Cloud Operations medewerker. Na succesvolle afronding van de opleiding lanceren wij onze kandidaten naar een baan in de cloud. Bedrijven die zich nu al actief aan dit programma hebben verbonden zijn: Booking.com, PostNL, Randstad, HEMA, Mobiquity, Rabobank en Dept.

OBA & TechGroundWest: samen voor Nieuw-West

Speciaal voor de komst van TechGrounds in Nieuw-West heeft de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) haar locatie aan het Osdorpplein verbouwd. Een deel van de vernieuwde OBA Osdorp wordt ingevuld door TechGrounds, waardoor het nu een ruimte is om te leren en te werken aan taal- en digitale vaardigheden, te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen op manieren die passen bij de 21ste eeuw. Naast TechGrounds is er bijvoorbeeld ook de Maakplaats 021. De OBA ondersteunt een leven lang leren, door samen te werken met partners als TechGrounds. Het groeiende stadsdeel Nieuw-West heeft een enorm potentieel, dat beide partijen met deze samenwerking graag stimuleren.

Aangezien u een belangrijke partner bent of gaat worden van TechGrounds, en/of AWS re / Start nodigen wij u van harte uit om op 12 december, van 11u - 12u, bij de officiële opening aanwezig te zijn.

Graag tot 12 december! Please RSVP

Namens het team TechGrounds en AWS re / Start;

Abdelhamid Idrissi - Ronilla Snellen - Ruben Nieuwenhuis - Viktor Bos - Abdessamad Dari - Saskia Verstege - Kim Sing Cheng - Merijn Johan Schik

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

OBA Osdorp

16 Osdorpplein

1068 EL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen