Gratis

Offline kickoff crowdfunding i.s.m. Kunstraad en KultuurLoket Groningen

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Walstraat 34

34 Walstraat

9711 VS Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de Kickoff crowdfunding van voordekunst!

Over dit evenement

Op 3 november organiseren we in samenwerking met Kunstraad en KultuurLoket Groningen van 11:00 -13:00 een gratis offline kickoff crowdfunding.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het vormen van een crowdfundingcampagne en hoor wat de Kunstraad en KultuurLoket Groningen kan betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Groningen die nadenkt om een crowdfundingcampagne te starten voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van het project, om jouw campagne met een voorsprong te beginnen.

Waar gaat het plaatsen vinden? Walstraat 34 9711 VS Groningen

Verder krijg je alle tips, kijken we naar best practices en gaan we samen werken aan de opzet van jouw eigen crowdfundingproject en gaan we in op wat de Kunstraad en KultuurLoket kan betekenen voor jouw project. Binnen 2 uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne!

Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding! Er zijn in totaal 15 plekken beschikbaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Walstraat 34

34 Walstraat

9711 VS Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Stichting voordekunst

Organisator van Offline kickoff crowdfunding i.s.m. Kunstraad en KultuurLoket Groningen

Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector.

Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren. Mogelijk gemaakt door de mensen waar het uiteindelijk voor bedoeld is, het publiek of de ‘crowd’.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen