Verkoop beëindigd

OFFLINE WEBINAR Marketing voor ondernemers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amersfoort vergaderen

Oude Fabrieksstraat 15

3812 NR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HET EERSTE OFFLINE WEBINAR IS UITVERKOCHT! VOOR MEER INFORMATIE OVER VOLGENDE EVENTS: WWW.INCADEMY.NL/MARKETINGDOEJEZO

___________________________________________________________

DE ESSENTIE VAN MARKETING ONTHULD - PERSOONLIJK EN OPRECHT

We worden allemaal blij van groei. We zitten ook vast in de waan van de dag. Je weet dat je een plan moet maken om te groeien. Maar waar begin je? Kom naar dit OFFLINE WEBINAR MARKETING voor ONDERNEMERS en kom erachter! Sterker, je bent er dan al aan begonnen.

In één middag voel je de essentie van wat marketing is en hoort te zijn. Je krijgt een waardevol overzicht van de belangrijkste aspecten van marketing die jouw bedrijf helpen groeien. Geen trucs voor snelle rijkdom, maar een eerlijke manier om in (opr)echt contact te komen en te blijven met je klanten. Dat werkt namelijk ook op de langere termijn.

Tijdens deze nuttige en gezellige middag ontmoet je andere ondernemers en 5 trainers van Incademy, zelf ook allemaal ondernemers. Alle trainers van Incademy vinden elkaar in het principe dat alles wat je doet, begint vanuit gedrevenheid en “hart voor de zaak”. Dit principe (vanuit 23plusone emotive branding) dient als fundament voor alle marketing onderwerpen die aan bod komen. We geloven dat je dit moet ervaren! En dat maakt dit Offline Webinar persoonlijk en anders dan andere marketing trainingen.

Deze middag is zowel waardevol als gratis, inclusief lunch om 13.00 uur en bites & drinks om 17.00 uur!* Wil je echter de diepte in en volledige regie over je marketing? Dan zullen we je verleiden om de volledige leergang “Marketing doe je zo!” bij ons te volgen.

Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt!

* We delen graag onze kennis, zo graag zelfs dat we het gratis aanbieden. Maar als je je aanmeldt, dan rekenen we ook op je. Met heerlijke broodjes, ons enthousiasme en een gezellige borrel. Kom je niet opdagen zonder je 24 uur vooraf af te melden? Dan (en alleen dan) kun je van ons een rekening verwachten voor de bijdrage aan lunch, borrel en zaalhuur à € 75,-. Eerlijk, toch?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amersfoort vergaderen

Oude Fabrieksstraat 15

3812 NR Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen