Oktoberfest op 't Kampje - Vrijdagavond

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Achter Het Kampje

Achter Het Kampje

1191 BG Ouderkerk aan de Amstel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Oktoberfest op 't Kampje - Vrijdagavond

Over dit evenement

Vanwege het fantastische enthousiasme van jullie en het feit dat alle tickets voor het Oktoberfest op 't Kampje op zaterdag 30 oktober binnen anderhalve dag uitverkocht waren, hebben we besloten het Oktoberfest een dag extra te doen! Daarom verkopen we via deze site tickets voor vrijdagavond 29 oktober. Deze tickets zijn alleen geldig op vrijdagavond, je komt er niet op zaterdag mee binnen (en andersom)!

Ben je niet op vakantie gegaan deze zomer en wil je je toch nog even de Duitse sferen proeven? Heb je de grote, Ouderkerkse feesten met je vrienden gemist het afgelopen jaar? Of heb je gewoon zin om weer een keer los te gaan? Dat komt goed uit!

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober organiseert Stichting Promotie Ouder-Amstel samen met de Vrije Handel, Bodega, 't Pleintje en Sibiz een Oktoberfest op 't Kampje in Ouderkerk aan de Amstel van 17:00 tot 00:00!

We pakken groot uit! Waan je in Duitse sferen in de grote tent met lange biertafels terwijl Oktoberfest classics uit de boxen schallen. Kom in je dirndl of lederhosen halve liters drinken en een bockworst, hamburger of andere snacks bij Van Barneveld op het terras eten.

Na wat bier(tjes) worden enkele tafels weggehaald om een dansvloer te creëren. Op de Duitse hitjes die de DJ OneTwo47 voor jullie speelt, kunnen jullie namelijk niet stil blijven zitten. Om het Oktoberfest toch nog een Ouderkerkse draai te geven, komt onze dorpsgenoot en nationaal bekende zanger Danilo ook optreden. Wie de laatste artiest van de avond is, houden we nog even geheim. De derde artiest zal niet dezelfde zijn als onze geheime artiest van zaterdag avond.

Kortom, koop snel een kaartje voor het Oktoberfest op vrijdagavond voor maar €12,50 (excl. administratiekosten) en krijg een gratis Flügel bij binnenkomst!

Belangrijke informatie:

  • Tickets: De tickets bedragen €12,50 + €1,62 administratiekosten = €14,12. Hiervoor krijg je toegang tot het evenement en een Flügel bij binnenkomst. Voor 1 oktober moet 80% van de tickets verkocht zijn, anders gaat het evenement niet door. Koop dus op tijd je tickets.
  • Coronamaatregelen: Tot nu toe ziet het er uit alsof er per evenement 750 mensen mogen komen. Dat komt goed uit, want de tent is geschikt voor dat aantal! Als de coronamaatregelen strenger worden en het evenement toch niet door kan gaan, krijgt iedereen het ticketgeld terug. De administratiekosten lopen via Eventbrite en kunnen helaas niet teruggestort worden.
  • Testen voor toegang: We doen met dit evenement aan Testen voor toegang. Dit houdt in dat je op 29 oktober a.s. een geldig vaccinatie-, herstel- of testbewijs moet laten zien. Zonder een geldig bewijs op jouw naam kom je niet binnen. Er wordt streng gecontroleerd. Voor meer informatie, zie: https://www.testenvoortoegang.org/.
  • Pinnen: Op het evenement kan alleen gepind worden voor de drank en het eten! Let hier dus op.
  • Garderobe: Naast de ingang van de tent zal een betaalde en bewaakte garderobe aanwezig zijn. Neem hiervoor wel kleingeld mee. Een jas of tas ophangen kost €2.
  • Leeftijd: Dit evenement is alleen voor 18+! We controleren bij de ingang op ID's. Mocht je al een ticket hebben besteld en je bent jonger dan 18 jaar, dan kan je een refund aanvragen of je ticket doorverkopen.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Achter Het Kampje

Achter Het Kampje

1191 BG Ouderkerk aan de Amstel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen