Old skool trail  - Social Run Twenterand

Old skool trail - Social Run Twenterand

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Eerde

1 Kasteellaan

7731 PJ Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Runners voor runners & Powerwalkers voor powerwalkers. Het is geen hardloopwedstrijd en gezelligheid staat centraal bij ons.

Over dit evenement

Back to Normal 🏃🏻‍♂️🦮🏃‍♀️🏃🏽

In het Corona tijdperk hebben we destijds wijzigingen moeten aanbrengen op de manier van indelen. Het was tenslotte niet meer mogelijk om met grote groepen tegelijk te starten. Eigenlijk is het indelen in groepen op deze wijze ontstaan.

Nu Corona weer van de aardbodem 🌍verdwenen lijkt te zijn, gaan we weer terug naar het oude normaal. Dit scheelt ons heel veel plan werk bij lastminute aan- en afmeldingen. De komende run, gaan we dan ook een try-outs doen, om te kijken of onze “oude” wijze met een groter deelnemersveld ook gaat werken.

We gaan de komende run werken met startblokken. Een startblok voor de 12 kilometer en een startblok voor de 8 kilometer run & powerwalk. Graag benadrukken wij, dat het nog steeds geen hardloopwedstrijd is en dat juist deze aanpassing voor ieder loopniveau toegankelijk moet zijn. Samen uit en samen thuis en plezier en socialiseren moet voorop staan.

De routebegeleiders lopen in de wel bekende kleuren van SocialRun Twenterand en je kan je dan ook aansluiten, bij het door jou passende en gekozen tempo. Verzoekje bij de reservering is daarom niet meer nodig, want dat kan je tenslotte zelf bepalen. Kan je het gekozen groepje niet bijbenen, laat je dan terugzakken en sluit aan bij een achteropkomende groep.

Kort samengevat de groepjes ontstaan nu vanzelf.

Voor de Powerwalkers is het verzoek om de nieuwe promotie-club shirts niet te dragen, tijdens de Socialrun. Dit om de eventuele verwarring met de routebegeleiders te voorkomen. (Uitgezonderd de routebegeleiders zelf natuurlijk).

  1. De 12 kilometer run start om 09.15 uur
  2. De 8 kilometer run & powerwalk start om 09.20 uur.

De exacte start locatie zal nog worden gecommuniceerd (route is nog onder constructie)

Om de natuur te ontlasten en de beperkte parkeermogelijkheden, willen wij jullie vragen zoveel mogelijk te carpoolen.

Delen met vrienden