Gratis

OMS customer inspire sessie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Microsoft Schiphol

Evert van de Beekstraat 354

1118CZ Schiphol

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

OMS biedt u één portaal voor alle beheertaken!

Bedrijven nemen steeds vaker compute, storage en networking resources af bij hosters of bij publieke cloud providers, waarmee ze een hybride omgeving met hun eigen datacenter creëren. De IT-omgeving wordt daardoor diverser en het beheer ervan steeds complexer. Om die reden introduceert Microsoft de Operations Management Suite; een nieuwe clouddienst die een Management-as-a-Service oplossing biedt en vooral heel makkelijk in gebruik te nemen is. (www.microsoft.com/oms)

Operations Management Suite voegt bestaande Azure diensten voor beheer, monitoring, backup/site recovery, automation en security/compliance samen in één Suite. Je kunt deze diensten gebruiken voor een eigen datacenter, maar ook voor het beheren en beveiligen van hosted cloud omgevingen, Azure of 3rd party clouds zoals AWS en Google.

Wij willen u graag uitnodigen voor de roundtable over de Microsoft Operations Management Suite waarover wij eerder spraken. De Microsoft Operations Management Suite biedt u één portaal voor al uw beheertaken.

De suite brengt de Microsoft System Center IT-beheeroplossingen naar de cloud, en biedt daardoor meer controle, meer inzicht en meer veiligheid voor uw hybride cloud. In de bijlage van deze email vind u hier meer informatie over.

Tijdens de roundtable zal 3Fifty u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Microsoft Operations Management Suite. Daarnaast zullen zij onder andere een demo verzorgen. De sessie wordt gehouden op 9 juni 2016 vanaf 12:15 uur op het hoofdkantoor van Microsoft in de Evert van de Beekstraat 354 te Schiphol.

Kun je mij laten weten of jullie geïnteresseerd zijn om hier bij te zijn?


Datum 9 juni 2016

Doelgroep ICT Management

Agenda

12:15-12:45 Lunch

12:45 - 13:00 Over 3Fifty, Dave de Bruin

13:00 - 14:00 Verhaal OMS, Maurice Kok

14:00 -14:30 Pauze

14:30 - 15:30 Demo OMS, Maurice Kok

15:30 – 16:00 Vragen?

16:00 Borrel

Locatie

Microsoft hoofdkantoor, Schiphol

Evert van de Beekstraat 354 Schiphol

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Microsoft Schiphol

Evert van de Beekstraat 354

1118CZ Schiphol

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen