€ 39,99

Onderhandelen met Stephanie Blommaert: Met liefde onderhandel je ook

Venster Acties en details

€ 39,99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

dunden

Lange Gasthuisstraat 29/31

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Stephanie Blommaert vertelt ons tijdens de lezing over onderhandelen met uit het leven gegrepen voorbeelden adhv haar nieuwe boek!

Over dit evenement

Bij onderhandelen denken we al gauw aan mannen in maatpakken die in de nachtelijke uren tot een overeenkomst proberen te komen. Dat beeld klopt niet: we onderhandelen allemaal, constant. Stephanie Blommaert vertelt ons tijdens de lezing over haar ervaring met onderhandelen. Ze vult deze aan met uit het leven gegrepen voorbeelden thuis en op het werk en geeft je tips om onmiddellijk toe te passen bij je volgende onderhandeling.

Via de opleiding Negotiation (geïnspireerd op de Harvard-methode) kwam Stephanie zelf in contact met onderhandelen. Ze geeft trainingen in onderhandelen, is gastspreker en is businesscoach bij Vlerick Business School. Haar soft spot zijn emoties en de psychologie in onderhandelingen. In november 2021 verscheen haar eerste boek “Met liefde onderhandel je ook: durven vragen in je dagelijkse leven, thuis en op het werk”.

Inhoud lezing

Met onze kinderen onderhandelen we over schermtijd, met onze partner over huishoudelijke taken, met vrienden over dat weekendje weg, met collega’s over de taakverdeling, met de baas over ons loon, met een klant over offertes, …

Vaak durven we echter niet te vragen wat we willen: die me-time, dat loon, dat weekendje weg, een hogere prijs, hulp. Ten onrechte, want onderhandelen heeft een enorme impact op ons dagelijkse leven.

Dat rationele argumenten belangrijk zijn weet iedereen, maar we onderschatten de rol van de mens achter de onderhandelaar, de emoties en de psychologie die bij onderhandelen komen kijken én die een onderhandeling kunnen maken of kraken.

In het boek “Met liefde onderhandel je ook” gaat het over vragen wat je wil, op een menselijke manier, met aandacht voor emoties en de relatie met de ander. Ontdek welke onderhandelingstypes er zijn en leer de sterktes en valkuilen kennen.

Agenda

18u00 ontvangst

18u30 boekvoorstelling en lezing

19u30 netwerkmoment

21u00 einde

Je ontvangt:

  • het boek “Met liefde onderhandel je ook” van Stephanie
  • een inspirerende lezing,
  • hapjes en drankjes
  • Netwerkmoment na de lezing interessante mensen

Wie is Stephanie Blommaert?

Stephanie Blommaert (1984) studeerde rechten aan de KU Leuven. Via de opleiding Negotiation (geïnspireerd op de Harvard-methode) kwam ze in contact met onderhandelen. Ze was tien jaar advocate aan de Brusselse balie en richtte in 2017 Nonzerosum op, dat juridische ondersteuning biedt aan bedrijven. Ze geeft trainingen in onderhandelen, is gastspreker en is businesscoach op Vlerick Business School. Haar soft spot zijn emoties in onderhandelingen.

Locatie: dunden

Stad Antwerpen wil start-ups en scale-ups alle kansen bieden om te starten, te groeien en te internationaliseren. De vernieuwde innovatiehub Dunden zal naast het aanbieden van betaalbare kantoorruimte voor start-ups en scale-ups ook sterk inzetten op communitywerking. Doordat kennisinstellingen, incubatoren en investeerders in of vlak bij het gebouw gevestigd zijn, is Dunden het absolute middelpunt van het Antwerpse start-uplandschap.

Clusity is dus enorm trots om deze interessante lezing bij dunden te kunnen geven. Het straffe team van dunden heeft beslist dit event te co-hosten. Met vragen over de locatie en werking kan je bij Margot Hermans terecht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

dunden

Lange Gasthuisstraat 29/31

2000 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Clusity

Organisator van Onderhandelen met Stephanie Blommaert: Met liefde onderhandel je ook

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen