Onderhouds -en Reliability Management | Start: 1 oktober 2022 | Amsterdam

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom tot een optimale onderhoudsaanpak Kennis, kwaliteit en efficiency van het onderhoud bepaalt voor een groot deel het bedrijfsresultaat. D

Over dit evenement

Kom tot een optimale onderhoudsaanpak

Kennis, kwaliteit en efficiency van het onderhoud bepaalt voor een groot deel het bedrijfsresultaat. Desondanks staan de onderhoudsafdelingen voor de constante uitdaging kosten te besparen en ‘meer met minder’ te doen. Uitdagend maar zeker haalbaar voor u, mits u voldoende kennis heeft om te komen tot een optimale onderhoudsaanpak.

Speel in op de uitdagingen van uw onderhoudsafdeling

Goed opgeleid personeel en kennismanagement voor de onderhoudsafdeling bepalen de komende jaren de bedrijfscontinuïteit. De eisen van klanten en de markt veranderen. Om hier op in te spelen is speciaal de Opleiding Onderhouds & Reliability management ontwikkeld. Deelname geeft u nieuwe inzichten en kennis om in te spelen op de inhoudelijke en organisatorische uitdagingen van uw onderhoudsafdeling.

Afgestemd op wensen uit de praktijk

De Opleiding Onderhouds & Reliability management is tot stand gekomen na uitgebreid praktijkonderzoek onder onderhoudsmanagers. De uitkomsten hiervan zijn vervolgens besproken met de docenten om zo tot een op maat gesneden programma te komen. Met deze opleiding maakt u de stap naar het niveau van on-derhouds- en reliability expert.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Coengebouw

Kabelweg 37

1014 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator IIR

Organisator van Onderhouds -en Reliability Management | Start: 1 oktober 2022 | Amsterdam

IIR houdt al ruim 30 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen