€ 12,50

Ondernemen doe je zo: 'vergroot je zichtbaarheid met social media'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
KennisPlaats Vesper organiseert een webinar: Ondernemen doe je zo: 'vergroot je zichtbaarheid met social media'

Over dit evenement

Natuurlijk ben je als ondernemer of freelancer actief op social media. Je ziet het als een kans om het verhaal te vertellen over jouw product of dienst en in contact te staan met je klanten. Maar in de waan van jouw drukke dagen is het best een uitdaging om regelmatig iets te posten. Ook vraag je je wel eens af of je wel op het juiste kanaal zit (moet ik niet ook iets met Instagram?), op het juiste moment post (bereik je ’s avonds meer mensen?) en of het zin heeft om ook op social media te adverteren.

Om je verder te helpen met die vragen, heeft KennisPlaats Vesper twee professionals van online marketing bureau Achievr. uitgenodigd. Deze keer vanwege de Corona maatregelen niet vanuit de inspirerende omgeving van klooster Ons Koningsoord in Berkel-Enschot. Maar heel gemakkelijk te volgen online via een Webinar.

Op dinsdagavond 9 juni delen zij hier hun expertise en geven tips die je helpen je online zichtbaarheid te vergroten.

Online de juiste doelgroep bereiken

Antony van Riel en Dirk van de Wiel, oprichters van Achievr., een online marketing bureau in Tilburg, gaan het hebben over welke sociale media kanalen er zijn en gaan specifiek in op de meest gebruikte kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast gaan ze in op de beste manieren van adverteren en je doelgroep bereiken. En uiteraard zullen ze zoveel mogelijk vragen van de deelnemers beantwoorden.

Praktijkvoorbeeld: ondernemer aan het woord. We hebben ondernemer Nihal Vogels gevraagd om vanuit haar ervaringen te vertellen wat social media voor je kunnen doen. Nihal heeft namelijk een niet zo sexy beroep, financieel planner, heel laagdrempelig weten te maken. Tijdens KennisPlaats Vesper vertelt ze hoe de beeldspraak ‘TAART by Nihal’ haar helpt in haar personal branding, en hoe jezelf presenteren op social media daarmee ‘a piece of cake’ is geworden.

De inspiratieavond op 9 juni bijwonen? Het Webinar is dinsdag 9 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Tickets zijn nu te bestellen via www.bibliotheekmb.nl/kpvesper

Meld je aan! Een ticket kost €12,50. Voor degene die zich aanmelden wordt het boek Personal branding voor ZZP’ers van Tom Scholte voor de helft van het geld aangeboden (10,-)

We verheugen ons op jouw online aanwezigheid!

KennisPlaats Vesper

Carolien Latijnhouwers (Gewooncaat Interieur)

Gerrit Bout (Bout Beheer & Consultancy)

Nihal Vogels (Taart by Nihal)

Marieke Vermeer (Bibliotheek Midden Brabant)

Katrijn de Kort (Bibliotheek Midden Brabant)

Wat is KennisPlaats Vesper?

Kennisplaats Vesper: voor ondernemers en ondernemende mensen

KennisPlaats Vesper is een ontmoetingsplek in voormalig klooster Ons Koningsoord in Berkel-Enschot, waar ambitieuze professionals bij elkaar komen om kennis, successen en struggles te delen. In de KennisPlaats is ruimte voor toevallige of kleine geplande ontmoetingen.

Een aantal keer per jaar organiseert de Bibliotheek er een groter event, in samenwerking met drie lokale ondernemers: interieurontwerper Carolien Latijnhouwers, HRM-adviseur Gerrit Bout en financieel planner Nihal Vogels.

Kijk voor meer info op www.bibliotheekmb.nl/kpvesper

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen