€ 12,50

Ondernemen doe je zo: 'vergroot je zichtbaarheid met social media'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ons Koningsoord

77 Trappistinnentuin

5057 DJ Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
KennisPlaats Vesper organiseert een inspiratieavond: Ondernemen doe je zo: 'vergroot je zichtbaarheid met social media'

Over dit evenement

Natuurlijk ben je als ondernemer of freelancer actief op social media. Je ziet het als een kans om het verhaal te vertellen over jouw product of dienst en in contact te staan met je klanten. Maar in de waan van jouw drukke dagen is het best een uitdaging om regelmatig iets te posten. Ook vraag je je wel eens af of je wel op het juiste kanaal zit (moet ik niet ook iets met Instagram?), op het juiste moment post (bereik je ’s avond meer mensen?) en of het zin heeft om ook op social media te adverteren. Om je verder te helpen met die vragen, heeft KennisPlaats Vesper twee professionals van online marketing bureau Achievr. uitgenodigd. Op dinsdagavond 9 juni delen zij hun expertise en geven tips die je helpen je online zichtbaarheid te vergroten.

Online de juiste doelgroep bereiken

Antony van Riel en Dirk van de Wiel, oprichters van Achievr., een online marketing bureau in Tilburg, gaan het hebben over welke sociale media kanalen er zijn en gaan specifiek in op de meest gebruikte kanalen Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast gaan ze in op de beste manieren van adverteren en je doelgroep bereiken. En uiteraard zullen ze zoveel mogelijk vragen uit het publiek beantwoorden.

Praktijkvoorbeeld: ondernemer aan het woord

We hebben ondernemer Nihal Vogels gevraagd om vanuit haar ervaringen te vertellen wat social media voor je kunnen doen. Nihal heeft namelijk een niet zo sexy beroep, financieel planner, heel laagdrempelig weten te maken. Tijdens KennisPlaats Vesper vertelt ze hoe de beeldspraak ‘TAART by Nihal’ haar helpt in haar personal branding, en hoe jezelf presenteren op social media daarmee ‘a piece of cake’ is geworden.

De inspiratieavond op 9 juni bijwonen?

De avond vindt plaats op dinsdag 9 juni van 20.00 tot 22.30 uur in de Bibliotheek Berkel-Enschot (Koningsoord). Tickets zijn nu te bestellen via www.bibliotheekmb.nl/kpvesper

Meld je aan!

Programma:

19:30 uur inloop

20:00 uur aanvang

ca. 21.30 uur netwerken met een hapje en een drankje

22:30 uur afsluiting

Een ticket kost €12,50 incl. koffie/thee en een consumptie. Na afloop van de lezingen ligt er bovendien een collectie klaar met recente must reads over social media en marketing, waarmee jij je kennis nog verder kunt updaten. Ben je nog geen lid van de Bibliotheek? Dan ontvang je een gratis proefabonnement waarmee je nog diezelfde avond boeken mee naar huis kunt nemen.

We verheugen ons op jouw komst!

KennisPlaats Vesper

Carolien Latijnhouwers (Gewooncaat Interieur)

Gerrit Bout (Bout Beheer & Consultancy)

Nihal Vogels (Taart by Nihal)

Marieke Vermeer (Bibliotheek Midden Brabant)

Katrijn de Kort (Bibliotheek Midden Brabant)

Wat is KennisPlaats Vesper?

Kennisplaats Vesper: voor ondernemers en ondernemende mensen

KennisPlaats Vesper is een ontmoetingsplek in voormalig klooster Koningsoord, waar ambitieuze professionals bij elkaar komen om kennis, successen en struggles te delen. In de KennisPlaats is ruimte voor toevallige of kleine geplande ontmoetingen.

Een aantal keer per jaar organiseert de Bibliotheek er een groter event, in samenwerking met drie lokale ondernemers: interieurontwerper Carolien Latijnhouwers, HRM-adviseur Gerrit Bout en financieel planner Nihal Vogels.

Kijk voor meer info op www.bibliotheekmb.nl/kpvesper

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ons Koningsoord

77 Trappistinnentuin

5057 DJ Berkel-Enschot

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen