Gratis

Ondernemend Zeeland start op na de zomer

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hefmatic

13 A Kaaiweg

4454 PN Borssele

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De jaarlijkse netwerkbijeenkomst georganiseerd door Zeeuwse ondernemersverenigingen OVB, OCG, OVR en OSD

Over dit evenement

Het kan weer, een bijeenkomst organiseren voor Ondernemend Zeeland! Die kans hebben we als Ondernemerskring Schouwen-Duiveland (OSD), Ondernemers Contact Goes (OCG), Ondernemersvereniging Borsele (OVB) en Ondernemersvereniging Reimerswaal (OVR) met beide handen aangegrepen. We nodigen je uit voor een event op 15 september waarbij we elkaar eindelijk weer eens face to face kunnen spreken.

Hefmatic in Borssele is deze avond onze ontvangstlocatie. Daarnaast krijgen we een rondleiding bij AMZ, Vandenende Machinebouw en Van Eijzeren Constructie en Machinebouw. Een uniek moment voor een inkijkje bij deze bedrijven en om contacten te leggen die verder reiken dan de grenzen van je eigen regio. Deelname aan deze avond is kosteloos, inclusief hapjes en drankjes.

Programma:

17.00 uur Inloop

17.30 uur Inleiding door avondvoorzitter Eric Holm

17.35 uur Interviews van de vier gastbedrijven

18.00 u Rondleidingen (vier groepen)

19.00 uur Eten

21.30 uur Einde bijeenkomst

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hefmatic

13 A Kaaiweg

4454 PN Borssele

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Ondernemerskring Schouwen-Duiveland

Organisator van Ondernemend Zeeland start op na de zomer

De ondernemerskring Schouwen-Duiveland (OSD) ziet een verdere (economische) groei en een grotere diversiteit van het bedrijfsleven als voorwaarde voor blijvende welvaart op Schouwen-Duiveland, goede ontplooiingsmogelijkheden voor de inwoners en een prettig woon- en leefklimaat. De OSD wil de representatieve vereniging zijn voor ondernemers op Schouwen-Duiveland. Het doel van de OSD is het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de aangesloten ondernemingen op Schouwen-Duiveland en het organiseren van actviteiten die de onderlinge contacten bevorderen. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen