Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Madurodam

2585 Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste Haagse ondernemer,

Op woensdagochtend 18 september vindt het Miljoenenontbijt 2019 plaats. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst maken we graag samen met u de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de concrete betekenis voor ondernemers in onze stad. We starten op landelijk niveau en zoomen gaandeweg in naar regionaal en lokaal niveau.

Het startschot wordt gegeven door Hans De Boer, de landelijke voorzitter van VNO-NCW. De Haagse wethouders De Mos (economie) en Revis (stadsontwikkeling) vertalen de gepresenteerde plannen vervolgens naar de betekening voor onze stad. Waar liggen economische groeikansen voor Den Haag? Hoe ontwikkelt de stad achter de duinen zich de komende jaren?

Namens VNO-NCW Regio Den Haag en MKB Den Haag bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden.

We verwelkomen u graag vanaf 7.00 uur met een lekker ontbijt in de bijzondere ambiance van miniatuurstad Madurodam. Het plenaire programma begint om 08.00 uur. Parkeren kan kosteloos in de parkeergarage van Madurodam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Madurodam

2585 Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen