Ondernemerscafé met Nick Mulder

Venster Acties

Ondernemerscafé met Nick Mulder

Ondernemerscafé met gastspreker Psycholoog en Filosoof Nick Mulder.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Restaurant De Pauw Warnsveld Rijksstraatweg 11 7231 AA Warnsveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

In het ondernemerscafé van 29 september is Nick Mulder onze gast.

Nick heeft een academische achtergrond in psychologie en filosofie. Hij heeft vijftien jaar gedoceerd aan de Radboud universiteit. Met zijn bedrijf “Considered directions’ in hij een nieuwe weg in geslagen. Als mentor en trainer helpt hij anderen aan betere prestaties en besluitvorming te werken. Hij doet dit door tools te geven, gebaseerd op wetenschap die direct toepasbaar zijn. Meestal begeleidt hij teams, maar een club ondernemers neemt hij ook graag mee in zijn wereld en vakgebied, de psychologie.

Nick deelt zijn kennis met ons in een workshop over de psychologische valkuilen van denken en besluiten bij het ondernemen.

In deze workshop gaat het over de psychologie achter denken en beslissen. Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op waarom we vaak zo vasthouden aan keuzes uit het verleden en waarom we zo gericht zijn op het bevestigen van onze eigen ideeën en zienswijzen. Natuurlijk toegepast op het ondernemen, dus met voorbeelden en casussen over herkenbare dilemma’s in het ondernemerschap. Ook typische valkuilen en hoe we die effectief kunnen voorkomen, komen aan bod. Het wordt een interactieve workshop met prikkelende informatie en gezamenlijke discussie!

De inloop is vanaf 18.00 uur en geeft een mooie gelegenheid kennis met elkaar te maken en te netwerken. Rond 18.30 uur gaan we aan tafel en meestal ronden we de avond rond 21.00 uur af waarna er nog voldoende gelegenheid is om na te praten. Aanmelden kan via Eventbrite voor dinsdag 27 september 17:00 uur. De kosten voor het eten inclusief 1 consumptie bedragen € 25,00 en reken je aan het eind van de avond bij de Pauw af. Het Ondernemerscafé Zutphen kent geen verdere lidmaatschapskosten dus op deze manier houden we de mogelijkheid om te komen laagdrempelig!

Tot ziens in het Ondernemerscafé