Gratis
Ondernemersgroei

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Ruimte SNS Groningen

106 Dierenriemstraat

9742 AK Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bijeenkomst voor ambitieuze ondernemers; initiatief van Qredits en SNS

Over dit evenement

Als ondernemer sta je nooit stil. Maar sta je wel eens stil bij de groei van jouw onderneming? En daarbij die van jezelf? Groei is meestal niet vanzelfsprekend. Een groeiende onderneming vergt hard werken, inzicht en doorzettingsvermogen. SNS en Qredits organiseren een ondernemersbijeenkomst waarin we jou gaan inspireren met de groeimogelijkheden voor jóuw onderneming. En je hoort niet alleen van ons op welke manier wij je kunnen helpen bij jouw groei, maar ook van ervaren ondernemers. Tijdens de bijeenkomst delen zij hun inspirerende ondernemersverhalen met jou.

Ervaren ondernemers

- Vera van Veen begon op haar 13e al met ondernemen. Nu, 9 jaar later, runt ze social media agency Buro Bagsy. Ondertussen heeft ze al 7 medewerkers in dienst. Vera zal je meenemen in haar ervaring in het bouwen van een community en het maken van impact met een onderneming.

- Willem Boomsma. Ooit één van de eerste deelnemers aan Big Brother. En nu oprichter van de grootste privésauna in Nederland. Als docent ‘Gastheerschap’ begon het ondernemerschap bij hem te kriebelen. In 2015 startte hij een B&B met wellness. Willem deelt tijdens de bijeenkomst zijn ervaring en visie op persoonlijke en zakelijke groei.

Locatie en tijd

De inspiratiebijeenkomst Ondernemersgroei zal plaats vinden op dinsdag 7 juni van 19:30 – 21:30. De inloop is vanaf 19:00 en na 21:30 krijg je de kans om te netwerken op de borrel! De locatie voor het event is SNS de Ruimte, Dierenriemstraat 2016 in Groningen (winkelcentrum Paddepoel).

Meld je voor vrijdag 3 juni gratis aan. Introducés zijn van harte welkom! Laat je hen ook even aanmelden?

Vragen?

Voor vragen kun je ons bereiken via events@qredits.nl of kom langs in SNS de Ruimte (Dierenriemstraat 2017, Groningen).

Hopelijk tot dan!

SNS is een nuchtere bank met begrijpelijke, eenvoudige producten en diensten voor groeiende ondernemers. Je bent bij ons altijd welkom om je plannen te bespreken met jouw persoonlijke groeicoach. Die is zelf ook ondernemend, spreekt jouw taal en snapt heel goed wat jij als ondernemer nodig hebt. Jouw groeicoach helpt je om van jouw ambities haalbare doelen te maken. www.sns.nl

Qredits helpt bij alles wat ondernemers nodig hebben om te starten of om door te groeien. We financieren ondernemers met een goed plan tot € 250.000, geven praktische trainingen om jouw ondernemerschap een boost te geven en helpen ondernemers met een professionele coach. Dat alles doen we zonder winstoogmerk, want al onze opbrengsten investeren we direct in goede begeleiding. www.qredits.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Ruimte SNS Groningen

106 Dierenriemstraat

9742 AK Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen