Ondernemerslunch met Michiel Koelewijn

Venster Acties

Ondernemerslunch met Michiel Koelewijn

Wees als ondernemer van harte welkom op de Jubilee ondernemerslunch met Michiel Koelewijn. Het thema is: Voor wie onderneem jij?

Door Jubilee

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 16 jun. 2023 12:00 - 15:00 CEST

Locatie

Jubilee Church 16 Venestraat 4931 BP Geertruidenberg Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Jij en je (zakelijke)partner zijn van harte uitgenodigd voor de ondernemerslunch op vrijdag 16 juni tussen 12:00-15:00 uur (inloop vanaf 11:30 uur) bij Jubilee in Geertruidenberg. Thema van deze ondernemerslunch is: Voor wie onderneem jij? We hebben Michiel Koelewijn uitgenodigd om hierover te spreken. Er is ook ruimte voor profetische bediening en het verder connecten met elkaar. Nodig vooral ook andere ondernemers binnen je netwerk uit. Wij geloven dat ondernemerschap een roeping en talent van God is.

Voor wie onderneem jij?

God heeft ons gemaakt om te regeren in dit leven. We zijn ambassadeurs van Christus om te vertellen aan de wereld: "Laat je met God verzoenen". Jouw onderneming staat in het teken van Gods plan. Gods zegen op jouw leven heeft een doel. Ontdek de grote agenda en stap in de bovennatuurlijke dimensie waarin mogelijk is wat bij mensen onmogelijk is. Omdat God een plan heeft.

Over Michiel Koelewijn

"Ik help mensen om te ontdekken hoe ze in voorspoed kunnen leven door principes van Gods economie toe te passen. Ik inspireer ondernemers om te ondernemen samen met God. Ik geef onderwijs om mensen aan te sporen geloof te bouwen. Mijn drie boeken en gesproken onderwijs helpen je verder om nieuwe inzichten te ontdekken." Meer over Michiel? Neem een kijkje op zijn website.

Reserveer een gratis ticket

Vooraf vragen wij geen bijdrage maar er zal op de ondernemerslunch een vrijblijvende mogelijkheid zijn om dit initiatief financieel te steunen zodat we voor steeds meer ondernemers een zegen kunnen zijn. Aanmelden via Eventbrite is noodzakelijk.

Save the date

Zet verder alvast de komende ondernemerslunch in je agenda: vrijdag 13 oktober 2023.

Over de organisator

Georganiseerd door
Jubilee

Belangrijke praktische info:

  • Aanmelden via Eventbrite noodzakelijk.
  • Parkeren: Er kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij Haven 54 (het Fort) of bij de Elisabethstraat 1 (tegenover de basisschool). Gelieve niet parkeren aan de Venestraat (markt) van de Koestraat tot en met de Meistraat in verband met de omwonenden.
  • Toegang: bij binnenkomst graag je ticket gereedhouden
  • Toch niet aanwezig? Dan graag je ticket annuleren.