Ondernemersontbijt: Cross Media: KIES en MIX

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Inspiratie en netwerken onder genot van een heerlijk ontbijt!

Over dit evenement

Woensdag 29 januari 2020 is er weer een Ondernemersontbijt bij Makro Delft, van 8.00 tot 9.30 uur. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt, kom in gesprek met andere ondernemers en vervolg je dag daarna geïnspireerd en met nieuwe contacten en ideeën.

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van:

Cross Media: KIES en MIX

Social Media is uit. Cross Media is in. Maar wat is nou het verschil? Cross Media zorgt voor de kruisbestuiving van verschillende media die je gebruikt in je marketingcommunicatie. Dat al je uitingen elkaar versterken in een optimale mix. Communicatievakvrouw Séphine van Albedo Communicatie geeft een inkijkje in hoe zij media elkaar laat versterken en een ideale mix maakt.

Séphine is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw. Ze houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing, branding, communicatie en social media continu bij. Séphine geeft met veel passie trainingen en legt complexe zaken eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze denkt in doelen en doelgroepen. Ze ziet waar jouw kwaliteiten en de kwaliteiten van de organisatie liggen. Deze combinatie van ervaring, kennis en inzicht in ieders uitdaging maakt dat de trainingen van Séphine worden gewaardeerd met rapportcijfers van 8 tot en met 10.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen