Gratis

Ondernemersontbijt: Hoe krijg je meer en ook de juiste klanten?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdag 28 mei is er weer een Ondernemersontbijt bij Makro Delft, van 8.00 tot 9.30 uur. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt, kom in gesprek met andere ondernemers en vervolg je dag daarna geïnspireerd en met nieuwe contacten en ideeën. Ditmaal staat het ontbijt in het teken van:

HOE KRIJG JE MEER EN OOK DE JUISTE KLANTEN?

Tijdens deze sessie van Veelmeerklanten.nl leer je diverse manieren om met minder moeite aan meer klanten te komen. En dan niet alleen méér klanten, maar vooral ook de beste klanten. Onderdeel van de presentatie is hoe je je onderscheidend kunt profileren en hoe je van je website een ware klantenmagneet kunt maken. Praktische tips en effectieve tools zullen in deze presentatie voorop staan.

Joost van den Boorn van veelmeerklanten.nl, ondernemer en schrijver van het e-book ‘Hoe jij met minder moeite meer klanten krijgt’ zal deze presentatie verzorgen.

NETWERKEN

Na de interactieve sessie is er ook tijd om te netwerken met de andere ondernemers.

AANMELDEN

Deelname aan het Ondernemersontbijt is gratis. In verband met de voorbereidingen en de catering stellen we het op prijs als je laat weten of je erbij bent. Aanmelden via e-mail: info@ontbijtvoorprofijt.nl of via een Eventbrite-ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen