Gratis

Ondernemersontbijt: netwerken & nieuwe huwelijksvermogensrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdag 26 juni is er weer een Ondernemersontbijt bij Makro Delft, van 8.00 tot 9.30 uur. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt en kom in gesprek met andere ondernemers en vervolg je dag daarna geïnspireerd en met nieuwe contacten en ideeën.

WIJZIGING HUWELIJKSVERMOGENSRECHT
Dit keer hebben we een korte sessie over het nieuwe huwelijksvermogensrecht. En dat kan meer impact hebben dan je wellicht denkt. De afgelopen 20 jaren is ons huwelijksvermogensrecht ingrijpend gewijzigd. De laatste wijziging geldt vanaf begin dit jaar en houdt in, dat nieuwe stellen niet meer in algehele gemeenschap van goederen huwen, maar voortaan in een beperkte gemeenschap.
Minder bekend is dat er ook wijzigingen zijn doorgevoerd voor bestaande huwelijken. Wil je weer up to date zijn, en weten of jouw partnersituatie nog wel goed geregeld is? Kom dan naar dit ontbijt. Bereid vragen voor die jij beantwoord wilt zien.
Erik van der Kooi van Ruitenburg Adviseurs en Accountants leidt deze interactieve workshop. Hij is als belastingadviseur en geregistreerd estate planner een specialist op dit vakgebied.

NETWERKEN
Na de interactieve sessie is er ook tijd om te netwerken met de andere ondernemers.
Nodig gerust ook andere ondernemers uit om erbij te zijn!

AANMELDEN
Deelname aan het Ondernemersontbijt is gratis. In verband met de voorbereidingen en de catering stellen we het op prijs als je laat weten of je erbij bent. Aanmelden via een Eventbrite-ticket of via e-mail: netwerken.delft@makro.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen