Gratis

Ondernemersontbijt: netwerken & stressmanagement

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdag 28 augustus is er weer een Ondernemersontbijt bij Makro Delft, van 8.00 tot 9.30 uur. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt en kom in gesprek met andere ondernemers en vervolg je dag daarna geïnspireerd en met nieuwe contacten en ideeën.

REDUCEER JE STRESS
Dit keer hebben we een korte interactieve sessie over stressmanagement: hoe reduceer je zelf je stress. Als ondernemer heb je in meer of mindere mate te maken met spanning en stress. Niks mis met gezonde spanning. Wanneer je langdurig te maken hebt met spanning en stress en die spanning niet of niet volledig kunt loslaten, dan ontstaan er gezondheidsklachten.
Met stress- en energiemanagement krijg je een aantal eenvoudige technieken in handen, waarmee je leert te ontspannen en stress te reduceren. Deze waardevolle ‘managementtool’ wordt gegeven door Jacqueline Besseling van Praktijk EFToké.

NETWERKEN
Na de interactieve sessie is er ook tijd om te netwerken met de andere ondernemers.
Nodig gerust ook andere ondernemers uit om erbij te zijn!

AANMELDEN
Deelname aan het Ondernemersontbijt is gratis. In verband met de voorbereidingen en de catering stellen we het op prijs als je laat weten of je erbij bent. Aanmelden via e-mail: netwerken.delft@makro.nl of via een Eventbrite-ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen