Uitverkocht

Ondernemersontbijt: netwerken & verkoopvaardigheden ontwikkelen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dinsdag 27 november is er weer een Ondernemersontbijt bij Makro Delft, van 8.00 tot 9.30 uur. Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt, kom in gesprek met andere ondernemers en vervolg je dag daarna geïnspireerd en met nieuwe contacten en ideeën.

ONTWIKKEL JE VERKOOPVAARDIGHEDEN

Krijg jij, net als veel ondernemers, ook wel eens te maken met vragen als: Waar haal ik nieuwe klanten vandaan? Hoe vergroot ik mijn marge? Hoe kan ik mee profiteren van de groeiende economie?

Dan laat Rob van der Weide je graag kennismaken met de meest effectieve methodiek om jouw verkoopvaardigheden te ontwikkelen. Dan is het handig te weten hoe het is gesteld met je verkoopvaardigheden. Vul de Quick Scan in die je vindt op www.onlive-training.nl en je ontvangt direct een overzicht van jouw sterke punten en jouw ontwikkelpunten op het gebied van verkoop skills. Dan haal je nog meer uit de informatie die Rob je tijdens de sessie geeft. Bovendien ontvang je 3 tips voor meer rendement die je na de presentatie kunt toepassen.

Rob van der Weide is oprichter van Onlive Training en sales trainer met meer dan 20 jaar ervaring.

NETWERKEN

Na de interactieve sessie is er ook tijd om te netwerken met de andere ondernemers.

AANMELDEN

Deelname aan het Ondernemersontbijt is gratis. In verband met de voorbereidingen en de catering stellen we het op prijs als je laat weten of je erbij bent. Aanmelden via e-mail: info@idkompas.nl of via een Eventbrite-ticket.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Delft

Schieweg 104

2627 AR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen