€ 119

One-day-retreat: Disconnect to Reconnect

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Bleijendijk

Zijgebouw Charlotte-Elisabeth hoeve

Belijendijk 1

5261 NL Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

One-day-retreat ‘Disconnect to Reconnect’

Wil jij:

  • Een dag voor jezelf
  • Persoonlijke aandacht binnen een kleine groep
  • Ontspanning combineren met inspanning
  • Tools om jezelf en je lijf beter te leren kennen en begrijpen
  • Genieten in een landelijke omgeving

Een dag voor jezelf, dat zou je best wel willen. Even helemaal weg van de dagelijkse hectiek. Tot rust komen in de natuur, binnen een kleine groep gelijkgestemden, met complete aandacht voor jou. Dat is precies wat wij je bieden in deze one-day-retreat. Tijdens deze dag gaan we gezamenlijk versnellen en vertragen op zoek naar inzicht en bewustwording door inspiratie en interactie, maar zeker ook confrontatie en acceptatie.

Dit doen we door te bewegen, stil te staan, bewust te worden en te delen. Onder andere met yoga, meditatie en verschillende ademhalingstechnieken leer jij jezelf en je lijf beter kennen en begrijpen. Waardoor het eenvoudiger wordt weer echt  contact met jezelf en de ander te maken.

Je bent onderdeel van een kleine groep van maximaal 12 deelnemers. We verblijven in een landelijke omgeving in de buurt van ’s-Hertogenbosch. De gehele dag wordt er goed voor je gezorgd: koffie/thee met lekkers, fruit, een uitgebreide lunch, gezonde snacks en sappen zijn inbegrepen. Natuurlijk houden we graag rekening met eventuele dieetwensen.

Aan het eind van de dag ga je met nieuwe inzichten en frisse energie weer naar huis. Echt een cadeau voor jezelf!

Deze dag wordt begeleid door:

Heleen ReedijkCoach/Trainer – individueel, team- en business-, Hatha Yogadocent i.o.

Oorspronkelijk opgeleid in bedrijfskunde, met jarenlange ervaring in (verander)management. In eerste instantie vanuit de rationele benadering, de laatste jaren steeds meer vanuit de menskant. Met mijn bedrijf – deercoaching.nl – komt deze menskant volledig tot bloei. Deercoaching staat voor stilstaan, verbazen, inzicht krijgen, bewust worden, verbinding maken, ontwikkelen en groeien.

Mijn missie: “Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de groei van mens en organisatie, ieder op zijn eigen tempo en met de op dat moment passende stap. Dit doe ik door denken, voelen en doen met elkaar te verbinden, zodat je in contact met jezelf kunt blijven en de keuzes maken die goed voor jou zijn.”

Lieke van KlaverenLijfgericht Coach/Trainer, Yin Yogadocent, Access Bars Practitioner

Oorspronkelijk opgeleid in marketingcommunicatie, met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, volg ik nu mijn hart als zelfstandig ondernemer met Lieke Coacht. Ik begeleid ontwikkelprocessen op persoonlijk en professioneel gebied. Hiervoor maak ik gebruik van o.a. yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken, transactionele analyse, NLP en ervaringsgericht en systemisch werk

Mijn missie: “Ik wil een waardevolle bijdrage leveren in de bewustwording van ingesleten patronen en overtuigingen en het gedrag dat hieruit voortkomt. Dit doe ik door te leren verbinding te leggen tussen hoofd, lichaam en hart. Resulterend in meer inzicht, ontspanning en een beter contact met jezelf en de ander. Omdat ik wil dat iedereen vol overgave zijn werk doet en met plezier in het leven staat!”

Praktische informatie:

Jouw investering bedraagt € 119,-
Er zijn t/m 31 december een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar voor slechts € 99,-
(genoemde bedragen zijn inclusief BTW)

Data
Zaterdag 9 feb & Zaterdag 30 maart

Tijden
Start 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Einde 16.00 uur

Locatie
Landgoed Bleijendijk
Zijgebouw Charlottehoeve
Bleijendijk 1
5261 NL Vught

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Bleijendijk

Zijgebouw Charlotte-Elisabeth hoeve

Belijendijk 1

5261 NL Vught

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen