One Hour Workshop - gratis en online - GEZIEN GEHOORD BEGREPEN

Venster Acties

Meerdere data

One Hour Workshop - gratis en online - GEZIEN GEHOORD BEGREPEN

Ik neem je een uur lang mee op reis naar- en in jezelf! Je gaat kennis maken met eigenschappen van jezelf die je niet kende of juist wel ken

Door Martine Hamstra ism EigenWegDoelBewust

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 24 mei 2023 10:00 - wo. 28 aug. 2024 11:00 CEST

Locatie

EigenWegDoelBewust, Praktijkruimte Het Thuishuis Newtonstraat 83 1446 VS Purmerend Netherlands

Agenda

10:00 AM - 11:00 AM

gratis uur

Over dit evenement

Werken met de Innerlijke Familie, kennis maken met jouw innerlijke familie! Wat een verrijking en wat een plezier, wat een helderheid brengt dit.

Spelen vanuit je jongetje, ontspannen voelen vanuit je meisje, je doelen werkelijk bereiken met je innerlijke man, je veilig weten vanuit je innerlijke vrouw.

Ik neem je een uur lang mee op reis naar- en in jezelf! Je gaat kennis maken met eigenschappen van jezelf die je niet kende of juist wel kent maar wel ns wat aan zou willen veranderen. Je gaat ervaren hoe deze eigenschappen zich in jou manifesteren. Je zult herkenning en erkenning ontvangen. Kortom een uur van je tijd wat de basis zal zijn van een nieuw begin en het verlaten van het oude.

Voel je welkom, want dat ben je!

Warme groet, Martine

Over de organisator

Mijn eigen bedrijf heeft de naam: Eigen Weg Doel Bewust.

Ik volg mijn Eigen Weg en ik ben daarin Bewust van mijn Doel.

Ik ben intuïtief EigenWaarde coach. Mijn verlangen is om een generatie op de wereld te zetten met een gezond zelfbeeld en kennis van de eigen waarde. Mijn missie is om jou, als mens, kennis te laten maken met jouw Waarde in deze wereld, zodat jij jouw plek inneemt en op jouw eigen grond gaat staan. Er ontstaat dan ruimte om werkelijk volledig te zijn wie je bedoeld bent te zijn. Omdat je enkel kunt geven wat je hebt, zul jij op jouw beurt de kennis doorgeven aan jouw omgeving waaronder jouw kinderen. En als jij groeit in het jezelf werkelijk zien zul je ook kunnen ontvangen wat jouw kind jou laat zien wat dan de cirkel rondmaakt. In Liefde!

Op aanvraag geef ik een uur gratis kennis weg vanuit Het Thuishuis in Purmerend. One Hour Workshop - gratis - GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN. Met regelmaat verzorg ik workshops vanuit Het Thuishuis in Purmerend , waaronder: GEZIEN, GEHOORD en BEGREPEN en De Reis naar Binnen - VIP-middagen.

Voel je welkom, want dat ben je!

Warme groet,
Martine Hamstra