Gratis

OneStream Close Up

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De nieuwe poort

Omgeving Amsterdam

Claude Debussylaan 2

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden rondom OneStream als geïntegreerd platform voor consolidatie, budgettering & forecasting en wil je meer weten over dashboarding en reporting? Kom op woensdag 22 november naar de OneStream Close Up en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De komende editie delen we onder meer de performance management visie en strategie van Hunkemöller. We laten zien hoe deze toonaangevende retailer van het jaar OneStream XF inzet om haar business te sturen op basis van de beschikbare financiële rapportages en in staat is om beter te anticiperen op continue veranderende marktomstandigheden.


Programma

08:30 Ontvangst


09:00 – Finext update

Rob Visser van Finext Performance Management geeft een update omtrent de huidige projecten, best practices en de Finext visie omtrent de marktontwikkelingen rondom OneStream.


09:15 – Hunkemöller – Grip op de cijfers

Hanno van Vuren, manager financial controlling bij Hunkemöller, deelt zijn ervaringen met OneStream als consolidatie- en managementinformatieoplossing. Best practices en een praktische projectaanpak passeren de revue. Verder zal hij de finance roadmap toelichten.


10:00 – Korte pauze


10:30 - OneStream introductie

Nog geen uitgebreide ervaring met OneStream? Kom naar de marketplace en we bieden je de gelegenheid om met experts te sparren over de volgende onderwerpen.


Bezoek de verschillende stands en laat je informeren over:

· Consolidatie ondersteunen met OneStream, hoe integreer je IC matching, FX calculaties en eigen vermogen afstemming in OneStream met de Finext consultants Rob Visser en Edwin van Dalen

· Best-practices omtrent rolling forecasting in OneStream met de Finext planning consultants Martin de Haan en Maaike Brouwer

· Dashboarding; Hoe kunnen dashboards je helpen om data te presenteren in OneStream? Met Finext Dashboarding consultants Andreas Nederhoed en Rodier Hussainali

· Cloud, SaaS of On-Premise? Wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten? Onze specialisten, Gabor Wieringa en Mariska van Hasselt van Swap Support, kunnen je er alles over vertellen.


10:30 - OneStream “Deep Dive” sessie

Voor de ervaren OneStream gebruikers bieden we een sessie waarin Raimon Roth van OneStream de diepte in gaat. We onderzoeken wat de toegevoegde waarde van embedded Excel opties in de laatste versie van OneStream u als klant kan brengen!


11:15 – Mogelijkheid tot netwerken

Onder het genot van een kopje koffie en een broodje kunt u de ervaringen van de ochtend uitwisselen met andere klanten en u verder laten informeren door Finext en Swap Support consultants.


Voor wie is dit interessant?

Voor gebruikers van, of geïnteresseerden van OneStream, zoals:

- Managers Reporting en (Group) Controllers

- Business Controllers

- Finext Controllers

- IT-managers en Finance Managers


Details

Tijdstip: woensdag 22 november 2017, 09:00 uur tot 12:00 uur

Locatie: De nieuwe poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam, Nederland

Investering: deelname en parkeren zijn kosteloos.

Ontbijt: zorgen wij voor!


PE punten

Door deelname kom je in aanmerking voor 2 PE-punten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De nieuwe poort

Omgeving Amsterdam

Claude Debussylaan 2

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen