Gratis

Onestream Close Up

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je al gebruiker van OneStream of wil je meer weten over de mogelijkheden op specifieke thema’s als Rolling Forecasting, Disclosure Management, of IFRS16? Kom dan op woensdag 11 april naar de OneStream Close Up en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In vorige edities deelden onder andere ervaringsdeskundigen van Hunkemöller, Flowtraders, en Parlevliet & Van der Plas hun ervaringen. Ook deze editie zullen we ons laten inspireren door een praktijkverhaal. Hierin laten we zien hoe OneStream ingezet kan worden om als onderneming beter te anticiperen op voortdurend veranderende marktomstandigheden.

Dit maal is het woord aan Sean Maguire van Clondalkin Group. Sean laat zien hoe deze internationale speler, onder andere groot geworden met het verpakken van diverse producten voor de voedselindustrie, OneStream inzet om haar business te sturen op basis van de beschikbare financiële rapportages.

Programma
08:30 – 09.00 Ontvangst
Je wordt ontvangen op de sfeervolle locatie “De Nieuwe Poort” te Amsterdam.

09:00 – 09:15 Finext update: Performance Management markt
Martin de Haan van Finext Performance Management heet je van harte welkom op de Close Up en geeft een update omtrent onze huidige projecten, best practices en de marktontwikkelingen.

09:15 – 09:30 OneStream update: Visie en Roadmap
Raimon Roth van OneStream Software neemt je mee in de laatste ontwikkelingen vanuit OneStream en schetst de roadmap voor de nabije toekomst.

09:30 – 10:15 Praktijkverhaal Clondalkin Group
Sean Maguire, Group Accountant bij Clondalkin Group, deelt zijn visie en ervaringen omtrent de toegevoegde waarde die OneStream biedt in de ondersteuning en verbetering van de financiële processen binnen de gehele groep, met als missie om sneller te kunnen rapporteren en de datakwaliteit verder te verhogen.

10:15 – 10:45 Pauze
Tijd voor een kop koffie en een broodje.

10:45 – 11:10 Finext marketplace: Ronde 1
Kom naar de marketplace en we bieden je de gelegenheid om met experts te sparren over de volgende onderwerpen:

Market stand 1: Disclosure Management in OneStream
Het verhaal achter de cijfers. In deze sessie laat Rob Visser zien wat de toegevoegde waarde is van de Disclosure Management functionaliteit binnen het OneStream platform en hoe je met behulp van de Taskmanager niet alleen het proces rondom het opstellen van een rapportage verbetert, maar ook tot nauwkeurige en consistente interne- en externe rapportages komt.

Market stand 2: Rolling Forecasting in OneStream
In deze sessie laten Martin de Haan en Maaike Brouwer zien hoe Rolling Forecasting met OneStream een scherper zicht op de toekomst biedt en zorgt dat vooruitkijken een continu proces wordt in plaats van een éénmalige verplichte oefening.

Market stand 3: Ask Us Anything
Heb je nog geen uitgebreide ervaring met OneStream? Kies dan voor de Ask us Anything stand en we bieden je de gelegenheid om met onze experts te sparren over de mogelijkheden van OneStream.

Of:

10:45 – 11:10 Deepdive IFRS16 in OneStream
Vanaf 2019 verandert de wetgeving rondom lease accounting. De nieuwe boekhoudstandaard ‘IFRS16’ wordt per 1 januari 2019 van kracht. Wat betekent dit voor jouw organisatie en hoe kan je je daarop voorbereiden? Wat moet er in de bronsystemen worden aangepast of juist nog worden opgezet en wat kan OneStream hierin betekenen? Edwin van Dalen en Eric Tip praten je bij.

11:10 – 11:15 Wisselen van Market stand

11:15 – 11:45 Finext marketplace: Ronde 2
In ronde twee krijg je nogmaals de gelegenheid om langs te lopen bij één van de market stands.

11:45 – 12:00 Korte pauze

12:00 – 12:15 Gezamenlijke afsluiting
Terugkoppeling van de Close Up met Martin de Haan.

12:15 – 13:00 Lunchen en netwerken
Na de presentaties is er gelegenheid om te netwerken en met experts te sparren over de nieuwste ontwikkelingen rondom OneStream. Wij zorgen voor een goede lunch zodat we gezamenlijk de ochtend goed kunnen afsluiten!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2

1082 MD Amsterdam

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen