€ 15

ONGESCRIPT - uitgekleed

Venster Acties en details

€ 15

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jorien Inspireert

Zaanstraat 22

7523 HC Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een 100% ongescripte voorstelling vol gesprekken en gedichten, spoken word, grappen en muziek, en vooral wat er ter plekke ontstaat.

Over dit evenement

Jij bepaalt voor een groot deel wat er gebeurt en je kunt heel actief meedoen en/of in gesprek, maar je mag ook gewoon achterover leunen en kijken wat er komt. De intentie achter 'Ongescript' is dat het open is in elke betekenis van het woord. Alles en iedereen is welkom. Elk verhaal, elke creatieve uiting, elke leeftijd, elke achtergrond, elk geloof, elke levensvisie, elk talent en elke beperking.

'Ongescript' gaat verder in wisselende samenstellingen. De basis is Dorothée. Daarnaast is alle ruimte voor liedjes, muziek, filosofie, verhalen, grappen en welke vorm van kunst, creatie of connectie zich ook voordoet. Dus ben je singer-songwriter, muzikant, stand-up comedian, spoken word artiest, danser, wetenschapper, filosoof of gewoon iemand die graag iets wil delen op ons podium? Koop een ticket en pak live je moment zodra dat past in wat er ontstaat.

Dorothée Loorbach is schrijver, spreker en dichter. Ze wil dat alles wat ze doet echt is 100% aanwezig in het moment. Via boeken, gedichten, theater, spoken word, ontmoetingen, interviews, podcasts, trainingen, lezingen en wat dan ook geeft ze woorden aan gevoelens en ervaringen die best universeel blijken te zijn.

Heb je een beperking waar we rekening mee kunnen houden? Geef ons dan alsjeblieft aan hoe we dat kunnen doen. De locatie is al rolstoelvriendelijk. Als je aangeeft dat je een visuele beperking hebt, krijg je vooraf een audiobestand met visuele omschrijving van de voorstelling en kunnen we een tolk voor je regelen. Er is een tolk aanwezig voor doven en slechthorenden, maar als je ons laat weten wat je nodig hebt, weten wij of dat een NGT, NMT of schrijftolk wordt.

Ben je jonger dan 23? Dan krijg je 20% korting op je kaartje als je bij de promotiecode jongerdan23jaar invult. Ben je 23 of ouder en kun je je een avond uit niet veroorloven? Laat het ons dan weten. We komen er vast wel uit.

Meer lezen over Dorothée en hoe 'Ongescript' tot stand kwam?

Ga naar www.ongescript.nl (onze website is ook te beluisteren!)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jorien Inspireert

Zaanstraat 22

7523 HC Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen