€ 27,36 – € 43,08

Onkruid bestaat niet: Materialen maken van brandnetels

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Green House

16 Croeselaan

3521 CA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In samenwerking met The Green House in Utrecht organiseert 'Onkruid Bestaat Niet' een workshop ‘materialen maken met brandnetels'.

Over dit evenement

De brandnetel, een prikkelende plant. Die daardoor voor irritatie kan zorgen. Maar wist je dat deze plant op veel manieren ook heel nuttig is? Dit zomerseizoen onderzoekt Onkruid bestaat niet de brandnetel. We zullen een aantal recepten voor jullie schrijven, deze testen én delen.

In deze workshop gaan we zelf papier scheppen en touwdraaien van brandnetels. We beginnen met een wandeling door de wijk, waarin we je vertellen over al het goede van de brandnetel. We gaan op zoek naar brandnetels, maar ook andere planten die je in je papier zou willen verwerken. Door te experimenteren met verschillende plantensoorten en verhoudingen tussen plant en krant krijg je elke keer een uniek stuk papier. Aan het eind van de workshop mag je het zelfgemaakte papier, touw én de brandnetel-kit naar huis meenemen.

In samenwerking met The Green House in Utrecht organiseert 'Onkruid Bestaat Niet' op 8 en 15 augustus een workshop ‘materialen maken met brandnetels’. Ben jij benieuwd? Meld je snel aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie ook op de website van Onkruid Bestaat Niet.

Programma

13:00 uur Verzamelen bij The Green House

13:05 uur Wandeling door de wijk: op zoek naar brandnetels!

13:45 uur Terug bij The Green House met een rondleiding, drinkpauze en uitleg over brandnetelpapier

14:00 uur Gedeelte papier maken

15:00 uur Gedeelte touw maken

15:30 uur Keuze verder met touw of papier

16:00 uur Afronding van de workshop met een hapje en een drankje

Aanmelden: In navolging van de Corona maatregelen is er op volledige veilige wijze plaats voor maximaal 12 personen. Minimaal aantal deelnemers is 6 . Wil je vooraf komen lunchen of achteraf dineren bij The Green House, reserveer dan even je plaatsje HIER.

Prijs: € 29,95 p.p. inclusief wandeling, workshop met kruidenlimonade en een afsluitend drankje en hapje. Wil je gelijk de kit mee naar huis nemen? Voor een totaalprijs van € 44,95 p.p. zorgen we dat je die na afloop in een mooi pakketje mee kunt nemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Green House

16 Croeselaan

3521 CA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen