Gratis

Online bijeenkomst over de ontwerp omgevingsvisie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Meld u aan voor de online bijeenkomst over de ontwerp omgevingsvisie op 11 maart 2021

Over dit evenement

Het college van burgemeester en wethouders heeft de ontwerp omgevingsvisie vrijgegeven voor ter inzagelegging vanaf 4 maart tot 15 april 2021. In de omgevingsvisie staat hoe wij in de toekomst fijn kunnen wonen, werken en recreëren in de dorpen en het buitengebied van gemeente Zuidplas. Daarin zijn de lange termijn doelen voor de fysieke leefomgeving vastgelegd. Dat is de omgeving waar u woont, werkt en beweegt.

Succesvol en intensief participatietraject

In de periode van de ter inzagelegging kunnen zienswijzen op de ontwerp omgevingsvisie ingediend worden. De ontwerp omgevingsvisie is de uitkomst van een interactief participatietraject waarin inwoners, ondernemers, maartschappelijke instellingen en partners vanuit verschillende organisaties hebben meegedacht.

11 maart digitale bijeenkomst ontwerp omgevingsvisie

Donderdagavond 11 maart 2021 presenteert gemeente Zuidplas de ontwerp omgevingsvisie in een online bijeenkomst. De bijeenkomst is vanwege de coronamaatregelen in de vorm van een online bijeenkomst; een interactieve live-uitzending via internet. Hierbij kunt u via de chat uw vragen stellen en gaan we hierover tijdens de uitzending in gesprek. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 maart.

Uw gegevens hebben wij nodig voor het toesturen van de inloggegevens, zodat u de bijeenkomst kunt bijwonen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om u informatie toe te sturen over de bijeenkomst. Meer informatie over de omgevingsvisie kunt u online terugvinden via www.zuidplas.nl/omgevingswet. Voor de privacyverklaring verwijzen wij u naar www.zuidplas.nl/privacyverklaring

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen