€ 5 – € 10

Online bloeiklas: Hoe vergroot je je zelfliefde?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Zelfliefde kan je helpen als het leven je eens tegenzit. Hoe zit het met jouw zelfkennis en -acceptatie. Doe mee met deze bloeiklas!

Over dit evenement

ZELFLIEFDE | DIP | ACCEPTATIE | ONTWIKKELING

Hoe kom je vooruit als het even tegenzit? Tussen dip en depressie zit een innerlijke wereld van vallen en weer op staan. Zelfliefde kan je helpen weer op te krabbelen na het vallen als je in een dip zit. Het leven zit namelijk voor iedereen wel eens tegen. Het is echter belangrijk om je leven niet te laten definiëren door deze mindere momenten. In deze bloeiklas dagen we je uit om je zelfliefde te vergroten en deze belangrijke bron van veerkracht te leren kennen.

Dat doen we onder leiding van Dennis Rood. Hij vond zijn weg naar een fijner leven voor zichzelf via zelfkennis, -acceptatie en -ontwikkeling. ​Waar hij voorheen moeite had om positief naar de toekomst te kijken, lukt het hem tegenwoordig een stuk beter om tegenslagen te omarmen als onderdeel van het leven. Hij bespreekt inzichten vanuit het Boeddhisme en van psychiater Carl Gustav Jung. Daarnaast reflecteren we op de invloed die de consumptie- en prestatiemaatschappij hebben op ons welbevinden. Tot slot koppelen we deze theoretische inzichten aan praktische oefeningen. We nodigen je uit om zelfliefde voor jezelf te definiëren, je af te vragen welke rol zelfliefde in jouw leven speelt en waar jij behoefte aan hebt. Doe je mee?

--

Dit is een online bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerende bloeiplek voor studenten en young professionals waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. Deze avond wordt georganiseerd door Dennis Rood en Guy Wijnen. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers van 18 tot 35 jaar. Doe je mee?

*Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op.

www.kwekerijamsterdam.nl / info@kwekerijamsterdam.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen