€ 298,64

Online DISC training "F*ck the cloud, echt contact is goud!"

Venster Acties en details

€ 298,64

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Online training over DISC gedragsstijlen en de kracht van gedrag.

Over dit evenement

Mensen kopen van mensen, bedrijven kopen niet van bedrijven. Hoe motiveer je nou mensen om voor jou in beweging te komen en/of om van je te kopen? We maken steeds meer gebruik van online media en digitale communicatie, maar hiermee gaat het intermenselijke contact deels verloren. En juist dat deel is de essentiële basis van solide relaties. Dus: f*ck the cloud; écht contact maken met mensen is goud!

Heb jij moeite om écht contact te maken? Doodmoe na een dag werk? Voel je je onbegrepen en niet gehoord? Worstel je met belemmerende emoties en angsten? Laat mij je in je kracht zetten!

Deze Kaderloos Masterclass biedt de (maximaal 8) deelnemers handreikingen om de gunfactor te verhogen en de contactkwaliteit tussen heb en hun omgeving snel en effectief te verhogen.

Écht contact maken is een vak! Deze unieke en enthousiaste training leert je sneller en effectiever contact te maken met mensen. Al dat wat je leert deze dag is direct toepasbaar in de praktijk.

Waarom deze training?

 • Als je meer wil weten over jouw gedrag en hoe je effectiever en efficiënter met jouw omgeving wil communiceren
 • Als je meer wil weten over de “kracht van gedrag”
 • Hoe verhoog ik snel de contactkwaliteit met mijn klant?
 • Hoe vergroot ik direct de gunfactor?
 • Hoe beïnvloedt gedrag de communicatie en samenwerking?
 • Investering is inclusief jouw eigen 16 pagina's tellende DISC profiel t.w.v. €119,00.

Wat kan je verwachten van deze training?

Voorafgaand aan de training vult iedere deelnemer een eigen DISC profiel in. Tijdens de online training worden deze profielen besproken en geanalyseerd. Hierdoor krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen gedragsstijl en in die van andere. Ook leer je hoe je jouw eigen gedrag optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken en hoe gebruik je jouw kennis maximaal om een ander te motiveren voor jou in beweging te komen.

We bespreken de opties om contactkwaliteit met relaties direct te verhogen, verbeterpunten én valkuilen per gedragsstijl en hoe gedragsstijlen toe te passen in communicatie.

Aan de hand van korte oefeningen en een uitgebreide presentatie over de theorie van DISC gedragsstijlen, leer je tijdens deze training hoe je écht contact kunt maken. Mede door de ruime coaching ervaring, beperkte groepsgrootte en het feit dat de trainer sinds 2015 DISC gedragsstijl-gecertificeerd is, krijg je maximale persoonlijke aandacht.

Je zult leren en ervaren wat de directe effecten zijn van jouw eigen en andermans gedragsstijlen op het behalen van resultaten. Je kunt inschatten wat andermans voorkeursgedragsstijlen zijn en hoe je hier maximaal op kunt inspelen om sales, communicatie en samenwerking te optimaliseren.

Voor wie is deze training een must?

 • Als je een betere relatie met én hogere gunfactor wil hebben bij jouw klant of relatie
 • Als je handvatten wil hebben voor effectieve communicatie en samenwerking
 • Als je tools en handreiking wil leren die direct jouw contactkwaliteit met jouw omgeving zullen verhogen
 • Als je eigen en andermans gedragsstijlen beter wil begrijpen
 • Als je kennis wil maken met gedragsstijlen
 • Voor teams die ‘meesterlijk’ willen presteren

DISC gedragsstijlen?

DISC geeft inzicht in bewuste en onbewuste voorkeuren in gedrag en communicatie. We laten allemaal een andere combinatie en intensiteit van de 4 DISC gedragsstijlen zien: Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus. Ieders persoonlijke DISC gedragsstijl is uniek.

Programma

Een online sessie (maximaal 8 personen) van 2,5 uur, inclusief jouw 16 pagina's tellende persoonlijke DISC-profiel welke je na de training krijg toegestuurd. Tijdens de training bespreken we de profielen, de theorie van gedragsstijlen en hoe je effectiever kunt communiceren.

Jean-Marc Bilderbeek

Jean-Marc heeft zich bewezen als project manager, trainer, speaker coach en prijswinnend keynote speaker. Sinds 2015 is hij gecertificeerd DISC-coach en trainer.

Als oprichter van veranderorganisaties Kaderloos en Blending Forces, begeleidt hij individueel, organisaties en teams om resultaatgericht samen te werken en bij duurzaamheidsvraagstukken. Hierbij staan thema’s als gedragsstijlen, leiderschap, zelf verantwoordelijkheid, communicatie- en gedragsstijlen, draagvlakontwikkeling en teamoptimalisatie centraal. Tevens begeleidt hij executives en TEDx sprekers in presentatietechnieken en geeft al jaren masterclasses bij o.a. het NIMA. Zijn motto: “Ga kaderloos, want échte groei ligt buiten je comfort zone!”

Jean-Marc heeft al duizenden mensen gemotiveerd verantwoordelijkheid te nemen voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en gezondheid.

Kosten

De kosten van deze training bedragen € 249,00 per persoon, incl. persoonlijk DISC profiel t.w.v. € 119,00 excl. 21% BTW. Je ontvangt voorafgaand aan de training de factuur welke voldaan moet zijn vóór de start van de training.

Wil je een BTW-factuur ontvangen, kies dan voor de optie 'betalen via factuur'. Je ontvangt dan de volledige factuur direct via Kaderloos.

Minimaal aantal deelnemers: 4.

1-op-1 DISC sessie?

Wil jij al het bovenstaande maar dan liever in een 1-op-1 sessie? Ook dat kan! Voor €299 euro krijg jij anderhalf uur persoonlijke uitleg van jouw DISC profiel, online of live. Neem hiervoor contact met ons op via 010-8450260 of mail naar info@kaderloos.nl


		Afbeelding van Online DISC training "F*ck the cloud, echt contact is goud!"
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen