€ 5

ONLINE FilosofiePodium: Jan-Wolter Bijleveld: Wat had je dan verwacht?

Venster Acties en details

€ 5

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
ONLINE FILOSOFIEPODIUM: Wat had je dan verwacht?

Over dit evenement

Wat had je dan verwacht?

Koester je ambities, dromen en idealen! Alleen voor wie een al te rooskleurige bril opheeft, kan de realiteit frustrerend uitpakken. Verwachtingen (die nu eenmaal vaak deels of helemaal niet uitkomen) vormen voor veel mensen een bron van onrust – meer dan ze doorhebben. Jan-Wolter Bijleveld geeft je graag stof tot nadenken die helpt bewuster te worden van je verwachtingen en wat ze met je doen. Verwachtingen vormen een goed vertrekpunt om meer inzicht in jezelf te krijgen. Er ontstaan nieuwe mogelijkheden om kalmer en losser in het leven te staan. Het zou gek zijn al te hoge verwachtingen te wekken, maar deze avond zet je zeker aan het denken.

Over de spreker

Jan-Wolter Bijleveld is schrijver van de boeken Loslaten, Losser werken en Losleven, geeft diverse workshops en is onder meer docent bij The School of Life Amsterdam. Ook maakt bij de podcast ‘Afslag X’. In september 2021 verschijnt zijn nieuwe boek ‘Wat had je dan verwacht?’ (A.W. Bruna Uitgevers). Kijk voor meer info op hoofdruimte.nl.

Verdiepend nagesprek op donderdag 10 mei

Ben je na het FilosofiePodium nog niet uitgepraat? Kom dan op donderdag 10 mei ook naar de online FilosofieWerkplaats. Bij dit verdiepende nagesprek onder leiding van Benthe Göbel en Hannah van den Bosch, praten we in een kleinere groep door over de lezing van Jan Wolter Bijleveld.

Meld je ook alvast aan voor de FilosofieWerkPlaats

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen