Gratis

Online informatiebijeenkomst RISE

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Presentatie van de ambitie voor RISE en live vraag & antwoord tijdens een online informatiebijeenkomst.

Over dit evenement

Vandaag de dag zit het Hofplein vooral vol beweging. Rotterdammers verplaatsen zich zo snel als ze kunnen over de rotonde. Tenzij grote voetbalwinst om een traditionele duik in de fontein vraagt, blijft eigenlijk niemand in het gebied hangen. Zonde!

Wij, ontwikkelaar RED Company, onderzoeken daarom de herontwikkeling van de zuidoostelijke hoek van het Hofplein. Dit doen we samen met de Gemeente Rotterdam, woningcorporatie Havensteder en architectenbureau Powerhouse Company. Ons voorstel RISE sluit aan bij het plan van de gemeente om van het iconische Hofplein een groen verblijfsgebied te maken.

Op 18 januari 2021 presenteren wij onze ambitie voor RISE aan de stad, tijdens een online informatiebijeenkomst. Tijdens dit live event informeren wij u over onze plannen, de uitgangspunten, de eerste schetsen en het proces. Dit doen we samen met Powerhouse Company en in aanwezigheid van Havensteder en de gemeente Rotterdam. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan alle aanwezigen.

KIJK EN PRAAT MEE OVER RISE

Doet u mee? Meld u nu aan! Enkele dagen voor het evenement ontvangt u een link voor het online bijwonen van de informatiebijeenkomst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen