€ 24,95

Online inspiratie workshop Meesterschap

Venster Acties en details

€ 24,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Is het een webinar? Is het een retraite? Is het een workshop? JA! Dat is het allemaal!

Over dit evenement

Inspiratieworkshop Meesterschap

Meesterschap: het versterken van waar je goed in bent en doen wat je leuk vindt. De keuzes die je maakt in het leven, zijn gebaseerd op jouw persoonlijke visie en missie. Maar heb je die eigenlijk wel helder voor ogen? Tijdens deze inspiratieworkshop over Meesterschap ga je op zoek naar dat antwoord. Je krijgt meer inzicht in jouw talenten, passie en zingeving en ontdekt je innerlijke stem. Waar haal je energie uit? Wat vind je echt belangrijk? En wat kun je doen om dat te realiseren? De grenzen en mogelijkheden van meesterschap liggen bij jezelf.

Wat kun je verwachten?

  • Verschillende werkmethoden, zoals meditatie, visualisatie, reflectie, zelfonderzoek en interactie;
  • Je gaat op zoek naar je intrinsieke motivatie, talenten, passie en zingeving - als vertrekpunt naar je eigen meesterschap;
  • Kennis van de drie wegen van Meesterschap;
  • Je komt erachter wat meesterschap voor jou is;
  • Je ontdekt je innerlijke stem;
  • Na de workshop kun je op weg met een concreet, inspirerend doel.

Tijden en prijzen

De online inspiratieworkshop duurt twee uur met aansluitend dertig minuten voor uitloop en vragen. Dit bieden we aan voor € 24,95. Wil je meerdere inspiratieworkshops volgen of een eigen reeks samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

De inspiratieworkshops

Zingeving, Veerkracht, Autonomie, Verbinding en Meesterschap. Vijf essentiële thema’s om leiderschap over je eigen leven te krijgen en een gezonde balans tussen lichaam en geest te behouden. Elke maand organiseren we een workshop in een van deze thema’s. We gaan met de volgende werkmethodes aan de slag: meditatie, visualisatie, reflectie en zelfonderzoek. Heb je nog geen ervaring met de methodes? Dat is geen enkel probleem. Wel is het belangrijk dat je ervoor openstaat.

De trainers

De online inspiratieworkshop wordt altijd gegeven door twee ervaren trainers/(team)coaches. Dit zijn: coach Marion Reijerink & leiderschapstrainer Lucienne van der Linde

Rust en ruimte

Tijdens de inspiratieworkshops hebben we een vrij programma, met een rustig tempo. Zo is er voldoende ruimte voor verdieping. Het doel is om stil te gaan staan en vanuit rust bij jezelf te bedenken wat jíj belangrijk vindt in het leven. Even terugschakelen dus: het contact met de rust in jezelf herstellen, ideeën opdoen over relevante thema's en dan weer energiek en geïnspireerd door.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen