€ 24,95

Meerdere data

Online inspiratie workshop Veerkracht: Hoe veerkrachtig ben jij?

Venster Acties en details

€ 24,95
€ 24,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Is het een webinar? Is het een retraite? Is het een workshop? JA! Dat is het allemaal!

Over dit evenement

Inspiratieworkshop Veerkracht

Veerkracht: het vermogen om je aan te passen bij tegenslag om er vervolgens sterker uit te komen. Door veerkrachtig te zijn, groei je als mens. Elke tegenslag is er een om van te leren, en daardoor kun je er altijd op een positieve manier op terugkijken. Positief blijven kan lastig zijn. Zeker in tijden van corona. Wil jij leren om beter om te gaan met tegenslagen? Dan is deze online inspiratieworkshop over Veerkracht iets voor jou. Tijdens de workshop sta je stil bij je eigen veerkracht en krijg je handvatten aangereikt om daarin te groeien.

Wat kun je verwachten?

  • Verschillende werkmethoden, zoals meditatie, visualisatie, reflectie, zelfonderzoek en interactie;
  • Theorie over veerkracht: wat is het en waar bestaat het uit?;
  • Je gaat ervaren hoe veerkrachtig je lichaam is;
  • We reiken handvatten aan waarmee je je eigen veerkrachtigheid te vergroten;
  • Praktische oefeningen om jezelf structureel op een gezonde manier te ondersteunen en vriendelijker te zijn tegen jezelf;
  • Je eindigt met nieuwe energie en heldere inzichten.

Tijden en prijzen

De online inspiratieworkshop duurt twee uur met aansluitend dertig minuten voor uitloop en vragen. Dit bieden we aan voor € 24,95. Wil je meerdere inspiratieworkshops volgen of een eigen reeks samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

De inspiratieworkshops

Zingeving, Veerkracht, Autonomie, Verbinding en Meesterschap. Vijf essentiële thema’s om leiderschap over je eigen leven te krijgen en een gezonde balans tussen lichaam en geest te behouden. Elke maand organiseren we een workshop in een van deze thema’s. We gaan met de volgende werkmethodes aan de slag: meditatie, visualisatie, reflectie en zelfonderzoek. Heb je nog geen ervaring met de methodes? Dat is geen enkel probleem. Wel is het belangrijk dat je ervoor openstaat.

De trainers

De online inspiratieworkshops worden altijd gegeven door twee ervaren trainers/(team)coaches. Voor deze workshop zijn dit Marion Reijerink en Ester Winkelhuis.

Rust en ruimte

Tijdens de inspiratieworkshops hebben we een vrij programma, met een rustig tempo. Zo is er voldoende ruimte voor verdieping. Het doel is om stil te gaan staan en vanuit rust bij jezelf te bedenken wat jíj belangrijk vindt in het leven. Even terugschakelen dus: het contact met de rust in jezelf herstellen, ideeën opdoen over relevante thema's en dan weer energiek en geïnspireerd door.

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen