€ 24,95

Online inspiratie workshop Verbinding

Venster Acties en details

€ 24,95

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Is het een webinar? Is het een retraite? Is het een workshop? JA! Dat is het allemaal!

Over dit evenement

Inspiratieworkshop Verbinding

Verbinding: saamhorigheid, intimiteit en verbondenheid. De energie die ontstaat wanneer je je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Door de alledaagse hectiek schieten we vaak aan alles en iedereen voorbij. Je verliest hierdoor verbinding met jezelf, maar ook met de ander. Het contact en de verbinding blijft dan oppervlakkig. Echte verbinding ontstaat wanneer je de tijd en ruimte creëert voor een connectie. Tijdens deze inspiratieworkshop over Verbinding krijg je meer inzicht in het creëren van diepere connecties en ga je op zoek naar grip op de verhouding tussen verbinding en autonomie bij jezelf.

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in (jouw) hechtingspatronen;
  • Je maakt verbinding met jezelf en vanuit daar met je omgeving en anderen;
  • Leren hoe je écht kunt luisteren, afstemmen en eerlijk uiten;
  • Je kent de kracht van het hart als verbinder;
  • Verschillende werkmethoden, zoals meditatie, visualisatie, reflectie, zelfonderzoek en interactie.

Tijden en prijzen

De online inspiratieworkshop duurt twee uur met aansluitend dertig minuten voor uitloop en vragen. Dit bieden we aan voor € 24,95. Wil je meerdere inspiratieworkshops volgen of een eigen reeks samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op!

De inspiratieworkshops

Zingeving, Veerkracht, Autonomie, Verbinding en Meesterschap. Vijf essentiële thema’s om leiderschap over je eigen leven te krijgen en een gezonde balans tussen lichaam en geest te behouden. Elke maand organiseren we een workshop in een van deze thema’s. We gaan met de volgende werkmethodes aan de slag: meditatie, visualisatie, reflectie en zelfonderzoek. Heb je nog geen ervaring met de methodes? Dat is geen enkel probleem. Wel is het belangrijk dat je ervoor openstaat.

De trainers

De online inspiratieworkshop wordt gegeven door twee ervaren trainers/(team)coaches. Dit zijn coach Marion Reijerink, team- en loopbaancoach Corinne Kassels.

Rust en ruimte

Tijdens de inspiratieworkshops hebben we een vrij programma, met een rustig tempo. Zo is er voldoende ruimte voor verdieping. Het doel is om stil te gaan staan en vanuit rust bij jezelf te bedenken wat jíj belangrijk vindt in het leven. Even terugschakelen dus: het contact met de rust in jezelf herstellen, ideeën opdoen over relevante thema's en dan weer energiek en geïnspireerd door.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen