Online Kickoff Crowdfunding voor creatieve makers uit Limburg

Venster Acties

Online Kickoff Crowdfunding voor creatieve makers uit Limburg

Kom naar de Kickoff Crowdfunding voor creatieve makers uit Limburg!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Online

Over dit evenement

Denk je na over het financieren van een creatief project via crowdfunding? Kom naar de online Kickoff Crowdfunding van voordekunst i.s.m. Provincie Limburg.

Op 19 oktober organiseren we i.s.m.Provincie Limburg van 15:00 -16:30 een gratis online kickoff crowdfunding.

Zet samen met voordekunst de eerste stappen in het opzetten van een crowdfundingcampagne en hoor wat onze matchfunding partner Provincie Limburg kan betekenen voor jouw project.

Voor wie is het bedoeld? Iedereen uit Limburg die nadenkt over het starten van een crowdfunding campagne voor een creatief project.

Wat gaan we doen? Tijdens de Kickoff Crowdfunding krijg je persoonlijke begeleiding bij het opstarten van jouw project, zodat je jouw campagne met een voorsprong kunt beginnen. Je krijgt tips, we kijken naar best practices en gaan samen aan de slag met de opzet van jouw eigen crowdfunding. Ook gaan we in op wat onze matchfundingpartner Provincie Limburg voor jouw project kan betekenen.

Binnen anderhalf uur weet je precies wat je te doen staat en kun je van start met het voorbereiden van je campagne! Dus: denk je er over om crowdfunding in te zetten voor de financiering van jouw creatieve, culturele of erfgoed-project? Meld je dan nu gratis aan voor de Kickoff Crowdfunding!

Gratis