Gratis

Online launch event nieuwe programma LIOF

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Beleid en bedrijfsleven komen samen in een sprankelende talkshow over het nieuwe LIOF programma: LimburgToekomstbestendig

Over dit evenement

"Wat als ik de zorg betaalbaarder kon maken met mijn innovatie?" "Hoe kan ik mijn gewassen beter beschermen tegen extremer wordend weer?" "Wat als al onze investeringen gescreend werden op duurzaamheid?"

Vragen die jij je als ondernemer wellicht steeds vaker stelt. Want we weten dat we met z’n allen, privé én zakelijk, moeten toewerken naar een duurzame en gezondere samenleving. En met slimme toepassingen en een kansrijke business case kunnen we dit waarmaken.

Wij presenteren op 3 december graag hoe wij je hierbij kunnen ondersteunen. Dat doen we tijdens het launch event van het nieuwe programma van LIOF: LimburgToekomstbestendig.

Over het event

Beleidsmakers van de Provincie Limburg en het bedrijfsleven komen samen in een sprankelende talkshow onder leiding van Limburgse BN-er Lex Uiting. En we gaan natuurlijk in op het nieuwe LIOF programma. Het event start om 14 uur en duurt tot 15 uur.

Binnenkort maken we meer bekend over het programma. Houd de LIOF nieuwsbrief en LinkedIn in de gaten.

Meld je nu alvast aan voor de talkshow via de groene knop!

Graag tot 3 december!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen