Gratis

Online Masterclass: Laat mij uitspreken!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Laat mij uitspreken!

Over dit evenement

“Wär nicht das Auge sonnenhaft, die Sonne könnt es nie erblicken” (Goethe).

Als het oog geen zonnekwaliteit zou hebben, dan zou het de zon niet kunnen zien, is een uitspraak van de Duitse filosoof JW Goethe, en het uitgangspunt van dit programma.

We weten allemaal dat succes en ontwikkeling gebaat zijn bij en zelfs goede relaties nodig hebben. We noemen het netwerken of klantmanagement, we praten over collega’s of vrienden en familie. Wij ervaren relaties thuis en op het werk vaak als gevolg of als product van onze individuele inzet. Het individu is daarin het startpunt van die relatie. Dat lijkt ook logisch, we ervaren eerst onszelf en via die ervaring daarna pas de ander. In dit programma daagt Wim Nijssen je uit om juist de relatie als startpunt van jouw individuele ontwikkeling te gaan zien. Hij laat je zien wat het betekent voor ons mensen, om onszelf te gaan zien als product van een relatie en wat vraagt het van ons in termen van kwaliteiten en energie.

Bekende theorieën en methoden uit de wereld van psychologie en sociologie worden opnieuw bekeken in het licht van het belang en de kwaliteit van de relatie, en de vraag die het stelt aan ons als individu. Door middel van praktische oefeningen op het gebied van vertrouwen, verbinding, vitaliteit en verbanden zien, neemt Wim je mee op een reis door relatieland.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen