Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Nieuwsgierig hoe je met de natuurlijke 10 EHBO essentiële oliën, ongemakken snel en goedkoop kunt leren aanpakken?

Over dit evenement

En ben je niet in de gelegenheid om persoonlijk te komen, dan laat ik je online kennis maken met de kracht van de natuur.

Tijdelijk ontvang je 3 sample flesjes en diverse hand-outs voor slecht € 8,-

Deze olie samples kun je tijdens de online oliebeleving direct gaan ruiken/smeren en inhaleren. En ook jij zult verrast zijn van de kracht van de Lemon, Peppermint en Lavender uit zo'n klein potje.

Ben je al lid van de Oilin Family, dan kun je GRATIS meedoen. Meld je wel even persoonlijk aan, dan je ontvangt de gratis link.


		Afbeelding van Online Olie Beleving

Onze gezondheid is het allerbelangrijkste, dat merken we nu des te meer.

Ik ga je leren hoe je de 10 EHBO oliën jouw gezondheid kunnen ondersteunen bij hoofdpijn, keelpijn, oorpijn, spierpijn, buikpijn, diarree, obstipatie, immuun support, detox, goede nachtrust, onrust, wondjes, kalknagels, een neerslachtig gevoel en vele andere ongemakken.


		Afbeelding van Online Olie Beleving

Essentiële oliën worden al eeuwenlang in verschillende culturen veelvuldig toegepast vanwege hun medicinale en therapeutische werking.

Ook de dieren in het wild weten instinctief welke planten/ lees essentiële oliën ze op bepaalde momenten nodig hebben.

Je kunt direct naar dat pilletje grijpen, met een lange lijst van bijwerkingen, maar je zou de natuur ook eens een kans kunnen geven!

Want gelukkig bevestigen steeds meer moderne wetenschappelijke studies, de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.

Ben je ook benieuwd, meld je dan direct aan, ontvang de samples en ik zie je graag online.

Met gezonde groeten

Berlinda Ocks-Hartelman

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Berlinda Ocks-Hartelman van Oilin

Organisator van Online Olie Beleving

De essentiële oliën worden al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning op fysiek-, mentaal-, spiritueel- en emotioneel gebied.

Ik ga je leren hoe je de olien kunt smeren, inhaleren en sommigen zelfs innemen, maar om weer helemaal in jouw kracht komen te staan is een stukje bewustwording van gezonde voeding, rust, stress, bewegen en toxische lading verminderen, ook een van de basis elementen.

Als je besluit om olien te kopen, krijg je mij erbij en ga ik je verder helpen om vertrouwd te raken met het gebruik van deze eeuwen oude oliën.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen