Gratis

Meerdere data

Online seminar | Samenwerken met modellen uit Revit, ARCHICAD, Tekla, enz.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nijverdalseweg 133

133 Nijverdalseweg

7461 AG Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
BIM modellen uit verschillende software pakketten samenvoegen en zo controleren op fouten om uitvoeringsfouten en faalkosten te vermijden?

Over dit evenement

Bericht n.a.v. maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

Dit semimar stond reeds gepland alvorens het coronavirus greep kreeg op onze samenleving. Als seminar-op-locatie zal deze bijeenkomst uiteraard geen doorgang vinden, maar wel als seminar online. Op uw ticket zal nog wel locatie Rijssen verschijnen, omdat het technisch gezien niet mogelijk is dit nog te wijzigen. U ontvangt t.z.t. een link naar de online sessie.

Over de inhoud van het online seminar

BIM modellen controleren op fouten, dat voorkomt uitvoeringsfouten en onvoorziene kosten op de bouwplaats. Alle modellen worden samengevoegd tot één integraal BIM model. Het ene model komt uit Revit, het andere uit ARCHICAD. En ook in bijvoorbeeld Tekla is het een en ander gemodelleerd. Hoe combineer je deze modellen nou precies? Zijn ze wel voldoende afgestemd op elkaar? En welke taal spreken ze dan? Gaat er niks verloren? Hoe communiceer je de gevonden fouten met de verantwoordelijken? Met Solibri heb je het juiste gereedschap in handen.

Delen met vrienden

Locatie

Nijverdalseweg 133

133 Nijverdalseweg

7461 AG Rijssen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen