€ 25

Online Systemische Opstellingen

Venster Acties en details

€ 25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met een Systemische bril naar situaties kijken kan inzichten en verlichting brengen.

Over dit evenement

Heb je al een tijd bepaalde (levens)vragen? Kom je steeds in dezelfde situaties terecht? Belemmerende patronen, terugkerende levensvragen, relatieproblemen enz. hebben vaak hun oorsprong in de plaats die we innamen in de familie van herkomst. Conflicten, patronen en lasten kunnen vaak generaties lang in een familie blijven en je nu vaak verhinderen om te bereiken wat je graag wilt bereiken.

Deze patronen kunnen diep doorwerken op je gevoelens, je handelen in de wereld, je gezondheid en welzijn. Met behulp van het opstellingenwerk kunnen we deze dynamieken aan het licht brengen en vaak ook daadwerkelijk veranderen. Als je het krachtenveld waarin je je bevindt herkent, zonder oordeel leert waarnemen, en kunt accepteren dat het is zoals het is, kun je wijze keuzes maken, waarmee je het jezelf goed kunt laten gaan.

Inmiddels hebben we ervaren dat opstellingen ook online heel goed mogelijk zijn. We maken gebruik van SystemicVR, een bijzondere tool voor 3D online opstellingen. Virtuele opstellingen kunnen zowel van boven als vanuit het gezichtspunt van de representant worden bekeken en beleefd.

In een opstelling komen zoveel thema's langs, dat de kans groot is dat je door het meebeleven van de opstelling van een ander, er bij jezelf een proces op gang komt, waarin verheldering op eigen (onbewuste)vragen ontstaat en je systemisch bewustzijn wordt aangewakkerd.

Na deze sessie met opsetllingen zal nog een tijdlang een helend proces in werking zijn. Of je nou zelf een opstelling gedaan hebt of opstellingen van anderen hebt bijgewoond:

  • Heb je nieuwe inzichten.
  • Leer je wat de kern van een vraagstuk is.
  • Is er een nieuwe beweging in gang gezet.
  • Heb je kennisgemaakt met het systemisch perspectief door deelgenomen te hebben aan/getuige te zijn van vraagstukken van jezelf en/of van anderen.

Deze sessie is bedoeld voor mensen die hun systemisch bewustzijn willen vergroten, wel eens een online opstelling willen meemaken en/of mensen die een persoonlijke vraag of een organisatievraagstuk willen onderzoeken met een opstelling.

Bij deze bijeenkomst van 2 uur kunnen er 1 of 2 cases behandeld worden. De sessie gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Systemische opstellers Wilma Broeseliske en Atekeh Raisi verzorgen deze workshop.

Na je aanmelding ontvang je de link voor online deelname.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator 015NOW

Organisator van Online Systemische Opstellingen

Met een Systemische bril naar situaties kijken kan inzichten en verlichting brengen.

Systemische expertise in de vorm van groepsbegeleiding, trainingen en workshops.

015NOW bouwt aan een inclusieve samenleving door (zelf)bewustwording te stimuleren, waarbij de dynamieken in de persoon, in de samenleving en in alle groepen waar men toe (wil) behoren zichtbaar en voelbaar worden.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen