Gratis

Online Tuesday #97/98: "Marketplaces"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Liefde

Da Costakade 102

1053 WP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Online Tuesday #97/98: "Marketplaces"

De komst van AmazonOnline Tuesday #97 “Marketplaces” verplaatst naar 14 april

Marketplaces zijn een super-relevant onderwerp, waar Online Tuesday echt mee wilde uitpakken op 10 maart 2020. Als organisatie willen we deze mooie sessie echter niet laten overschaduwen door het Corona-virus, dus hebben we besloten om het evenement een maand uit te stellen.

De nieuwe datum van Online Tuesday #97: “Marketplaces” wordt nu 14 april. Had jij al een ticket via Eventbrite? Dan blijft deze gewoon geldig voor de nieuwe datum.

We vinden het vervelend dat we de bijeenkomst van volgende week zo laat moeten verzetten, maar denken dat dit onder de huidige omstandigheden de juiste keuze is. We gaan ervoor zorgen dat het onderwerp ‘marketplaces’ over een maand optimaal uit de verf komt in een bomvolle zaal van De Nieuwe Liefde.

Bij deze nodigen we je uit voor Online Tuesday #97/98: “Marketplaces” op 14 april! Hopelijk tot dan!Het gaat gebeuren, Amazon komt naar Nederland. Een komst die gepaard gaat met chaos en stress bij velen. Want wat betekent dit voor jouw brand? Wie zijn de andere spelers? En hoe houd je je staande tussen deze giganten? Maar ook; Kan jij als merk of retailer nog wel ontbreken op marketplaces? En hoe maak je deze keuze?

Tijdens Online Tuesday #97 "Marketplaces" komen al jouw vragen aan bod. De interactieve sessie geeft jou de mogelijkheid om 3 marketplace specialisten aan de tand te voelen, zodat we voorbereid zijn op de marketplace shift die komen gaat.


Sprekers


Piet Coelewij - Non Executive Director bij Jumbo Supermarkets B.V, Royal Flora Holland & Displaydata
Spreker Piet Coelewij is een echte marketplace kenner. Met jarenlange ervaring bij verschillende marketplaces zoals o.a. Amazon, BCA marketplace, Royal Flora & Wehkamp is hij de perfecte persoon om deze editie in te leiden. Hij geeft ons aan de hand van zijn ervaring een inkijkje in de online shopping wereld en gaat in op al je vragen. Heb je nu al een brandende vraag? Stel deze in de comments zodat we deze kunnen verwerken in de sessie!


Rishi Kartaram - CEO bij Jeffcommerce
CEO van Jeffcommerce Rishi Kartaram is de tweede spreker deze editie. Met Jeffcommerce biedt hij merken over de hele wereld toegang tot de grootste marketplaces, zo ook Amazon. Als Amazon insider weet hij alles van dit gevierde en gevreesde platform. Tijdens Online Tuesday duikt hij de inhoud in door vragen te beantwoorden rondom het onderwerp marketplaces. Zo gaat hij het hebben over de keuze tussen het verkopen op marketplaces VS het verkopen aan marketplaces en de complexiteit van het internationaal of zelfs intercontinentaal aanbieden van je producten.


Emile Valkestijn - Head of Marketplaces bij 10XCREW
Als Head of Marketplaces bij 10XCREW weet Emile Valkestijn alles over de do's en dont's op het gebied van marketplaces. Van het selecteren van het juiste platform tot het beheren van het assortiment en het datagedreven optimaliseren van content en conversie. Emile geeft een kijkje in de wonderlijke wereld van de giganten in e-commerce dmv 5 bruikbare tips. Zodat jij ook succesvol kan verkopen via Amazon en bol.com.


Maurits Kreijveld - Futuroloog en Strategisch Adviseur (& founder) bij wisdomofthecrowd.nl
Maurits Kreijveld helpt als onafhankelijk adviseur uiteenlopende organisaties om opkomende technologische ontwikkelingen begrijpelijk en inzichtelijk te maken, en te vertalen naar een nieuwe bedrijfsstrategie zodat ze beter kunnen inspelen op en profiteren van de nieuwe ontwikkelingen. Deze editie helpt hij het publiek om een beter inzicht te krijgen in de wondere wereld van marketplaces. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor jou? En hoe ga je hiermee om?


Locatie

Wij gaan deze editie virtueel uitzenden. Houd de pagina in de gaten voor meer informatie!


Registratie

Je kunt je nu aanmelden en een plek via deze Eventbrite reserveren.

Als je bent aangemeld op Meetup, registreer je dan ook nog op Eventbrite. Het Eventbrite ticket geldt namelijk als enige als toegangsbewijs voor de avond.


Privacy

Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto's gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners.


Partners and sponsors

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Affiliate Summit en EDM Digital Solutions.

Ook hier een oproep voor het komende seizoen: we zijn hard op zoek naar sponsors. Neem voor meer informatie contact op met Lorraine Koevoets via lorraine.koevoets@newpeople.nl

Heb je vragen? Twijfel dan niet en stel ze door te mailen naar marketing@dqna.com!


Deze editie is in het Nederlands

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Liefde

Da Costakade 102

1053 WP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen