€ 22,50

Online workshop Stratego voor Vrouwen

Venster Acties en details

€ 22,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Stratego voor Vrouwen

Over dit evenement

“Als er een mooie positie vacant komt, stappen mannen er zelf op af. Krijgen ze nul op het rekest dan proberen ze het een paar dagen later gewoon nog een keer. De meeste vrouwen zijn vooral inhoudelijk met hun werk bezig en denken dat ze dan vanzelf beloond worden met een promotie”

“ Veel vrouwen deinzen ervoor terug mee te doen aan alle politieke spelletjes die er binnen hun bedrijven gespeeld worden en zoeken een andere baan”

“Wat houdt vrouwen tegen? Ook jong, ambitieus en zonder kinderen blijven ze steken”

Herkenbaar?

De regels op het werk en de manier waarop gespeeld wordt, is vaak bepaald door mannen. Als vrouwen ook de hogere posities in organisaties willen bekleden of effectief en met plezier willen werken, is het van belang te weten wat de verschillen zijn in het gedrag en de aanpak van vrouwen en mannen. Niet om je aan te passen, maar wél om het spel strategisch mee te kunnen spelen. En wie weet ook eens wat van die spelregels aan te passen.

-------------------------------------------------------------------------------

De VVAO Amsterdam nodigt je uit om de ongeschreven spelregels op de werkvloer beter te leren begrijpen!

-------------------------------------------------------------------------------

Inhoud Workshop ‘Stratego voor vrouwen’

Tijdens deze workshop krijgen de deelnemers inzicht in de verschillende oriëntaties van mannen en vrouwen. Wat is het onderliggende patroon en wat is de uitwerking daarvan in de ongeschreven regels van het spel als het gaat om het maken van carrière of effectief je doelen realiseren. Welke ongeschreven regels zijn binnen de organisaties waar de deelnemers werken vooral van belang. En welke ongeschreven regels zien we bij veel andere organisaties?

Waarom je dit zou willen leren:

Je gaat zien wat er gebeurt
 en je realiseert je dat het niet aan jou ligt. Je leert hoe je strategisch jouw doelen kunt bereiken en... Je krijgt lol in het spelen van het spel!

Voor wie: 

Werkende vrouwen die vooruit willen komen door inzicht te krijgen in de ongeschreven regels op de werkvloer en het spel strategisch willen leren spelen zonder zichzelf te verliezen.

Door wie:

Elisa de Groot (co-founder van In Touch Female Leadership & Career Academy)

Programma:

19:15 – 19:30 Inloop

19:30 – 21:00 Workshop

21:00 – 21:30 Q&A

21:30 – 22:00 Napraten in kleine groepen

Kosten:

22,50 euro (incl. admin kosten). Leden van de VVAO betalen 17,50 euro (incl. admin kosten). Gebruik de code “LID”

-------------------------------------------------------------------------------

Deze workshop wordt georganiseerd door de VVAO in samenwerking met In Touch

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding. We worden regelmatig interessante evenementen georganiseerd. Kijk op de site voor activiteiten bij jou in de buurt!

Binnen de VVAO Amsterdam willen we graag een platform bieden voor werkende, ambitieuze vrouwen die met elkaar willen sparren over de uitdagingen die ze tegenkomen in hun werk. Daarom bieden we in samenwerking met InTouch de workshop Stratego voor Vrouwen aan.

In Touch Female Leadership & Career Academy is bijna 25 jaar geleden opgericht door Monic Bührs en Elisa de Groot. Hun expertise ligt op het trainen en coachen van ambitieuze vrouwen. Door haar jarenlange ervaring heeft In Touch zich als betrouwbaar expertbureau ontwikkeld op het gebied van het zichtbaar maken, het behouden van én laten groeien van vrouwelijk talent.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen