€ 59 – € 69

Ont-moeten in 1 dag. Een ontmoeting met jezelf. Waar je zelf ont-moet

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

#Workmode

Boomgaardsstraat 32

3012 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor wie?

Voor de perfectionist, de jongleur, de ploeteraar. Voor iedereen die veel MOET van zichzelf. Voor dat strenge stemmetje in je achterhoofd en je innerlijke criticus Voor iedereen die wil herijken, loslaten...ont-moeten.

Worstel jij ook regelmatig met alle verschillende rollen die je moet vervullen? Dat je naast liefdevolle partner, succesvolle girlboss, geduldige moeder, waardevolle vriendin, dochter, zus, buurvrouw... ook gewoon jezelf wilt zijn?

Iedereen heeft overtuigingen, het vormt als het ware jouw persoonlijke wetboek, jouw “moetens” volgens welke je leeft. In dat wetboek staat beschreven wat dat dan is: die perfecte moeder, liefdevolle partner of geduldige zus. Deze overtuigingen hangen nauw samen met jouw persoonlijke waarden. Wij geloven dat als je helder hebt wat je waarden zijn, je de daarbij passende rollen kan prioriteren en dat er dan vanzelf meer ruimte ontstaat. Ruimte om invulling te geven aan wat voor jou dan die perfecte moeder, succesvolle girlboss of liefdevolle vrouw zou zijn. En vanuit die ruimte kan je keuzes maken. Ont-moeten noemen we dat.

Hoe ziet zo'n dag eruit?

Na de inloop met koffie en thee, gaan we aan de slag. We leggen kort uit wat de theorie is, zodat je kan begrijpen hoe het nou in elkaar zit, met die waarden, overtuigingen en rollen. We doen individuele opdrachten om inzicht te krijgen en we gaan uiteen in kleine groepjes om aan de slag te gaan. We verzorgen een heerlijke, gezonde lunch. Tijdens het middagprogramma staat het ont-moeten centraal. Waar zitten jouw "moetens" en wat heb je ervoor nodig om dit los te laten? Klein stukje theorie, korte oefeningen en plenaire bespreking.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

#Workmode

Boomgaardsstraat 32

3012 Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen