Ontbijtseminar Kerkrade: Je bent nooit te klein voor een hacker!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parkstad Limburg Stadion

Roda J.C. Ring

6466 NH Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat kun je als bedrijf doen om je digitale veiligheid te verbeteren? En is dat wel nodig?

Over dit evenement

Tijdens deze ontbijtbijeenkomst gaat u uw eigen onderneming met andere ogen bekijken. Door een digitale bril naar uw bedrijf kijken is verrassend en geeft een heel ander beeld dan u gewend bent. In deze anderhalf uur zal de spreker onder andere ingaan op de fenomenen ‘ransomware' en 'social engineering'. Veel voorkomende vormen van cybercriminaliteit. Wat zijn de nieuwste trends in hackersland op dit gebied en hoe herkent u ze? Verder krijgt U praktische tips en handvatten om misbruik te voorkomen in uw eigen bedrijf. We gaan tijdens deze bijeenkomst ook in op de vraag: Wat doe je als het toch een keer mis gaat?. Na deze bijeenkomst weet u wat de meest basale zaken zijn die u geregeld moet hebben en hoe u dat doet. Het programma:

Jeroen Duijsens: projectleider van het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg. Hij neemt u mee door de meest recente ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.

Erik van der Heijden: ethical hacker en verbonden aan het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid Limburg en werkzaam voor CybersecurIT. Hij vertelt u meer over ransomware en social engineering.

Het programma:

07.30-08.00 Inloop en ontbijt, opening door wethouder Dion Schneider

08.00-09.00 Je bent nooit te klein voor een hacker! 

09.00-09.30 Wat kun je zelf doen om je veiligheid te vergroten? 

De sprekers nemen met u een aantal tips door om de digitale beveilgiingvan uw bedrijf te vergroten. En er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen

09.30 Afronding

Precieze lokatie: Roda JC Ring 1, 6466 NH Kerkrade, Business Club West 2e etage.

Datum en tijd

Locatie

Parkstad Limburg Stadion

Roda J.C. Ring

6466 NH Kerkrade

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen