€ 140 – € 160

Ontdek de kracht van Energy EFT Tapping en hoe jij die kracht kunt gebruik

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Delft, lokatie Lijm en Cultuur

Rotterdamseweg 272

2628 AT

Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Energy EFT , loslaten van alledaagse emoties en spanning en het versterken van veerkracht door het laten stromen van jouw energie.

Over dit evenement

training van 1 dag:

Ontdek de kracht van Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Tapping, en hoe jij de kracht kunt gebruiken!

Het Fundament van Energy EFT Tapping, de basis van Modern Energy Tapping, ontwikkeld door Silvia Hartmann van The GoE in Engeland!

Deze dag is er voor mensen die met mensen werken. Mensen die met mensen werken zijn zelf één van de belangrijkste middelen die in bv. begeleiding, coaching en therapie worden ingezet. Werk je niet direct met mensen maar heb je wel interesse in de dag neem dan gerust contact op.

De dag staat op het moment ingepland op zaterdag 21 november 2020.

Dit is een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee ENERGIE!

De Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Fundament training geeft een vaardigheid in handen om het eigen energieniveau gezond te houden, emotioneel veerkrachtig te zijn en zo om te kunnen gaan met spanning en stress die vaak onvermijdelijk zijn bij het werken met mensen. Voeg Energy EFT toe aan je toolbox. Deze basis-dag is gericht op de techniek, zelf en samen met anderen effectief gebruiken bij het omgaan met dagelijkse spanning en emoties en het versterken van veerkracht.

Bessel van de Kolk traumaspecialist en schrijver van ‘Traumasporen’ gaf in 2016 en onlangs in 2018 bij het congres georganiseerd door uitgeverij Mens aan: ‘Tapping is een onmisbaar onderdeel van mijn werk om mensen binnen de ‘window of tolerance’ te houden’.

Ben je al bekend met EFT of geschoold in EFT dan is deze dag de dag om te ontdekken hoe Silvia Hartmann EFT verder ontwikkelde.

Deze inspirerende interessante dag richt zich op:

* het aanleren en ervaren van het gebruik van Energy EFT Tapping

* waarom het van belang is om je energieniveau positief te verhogen

* hoe Energy EFT daar altijd en overal bij te gebruiken is en naast gezondheid ook veel plezier kan geven

* stress- en energiemanagement met Energy EFT Tapping

* de techniek, zelf en samen met anderen effectief gebruiken bij het omgaan met dagelijkse spanning en emoties en het versterken van veerkracht.

De training wordt (in het Nederlands) gegeven in een kleine groep, door: Jacqueline Besseling, Energy EFT en Modern Energy Tapping professional en Officieel trainer in Nederlandvoor de GoE https://goe.ac/, en Senior Geregistreerd Vaktherapeut Psychomotorisch Kindertherapie

Ontdek de kracht van Energy EFT Tapping!

Deze training van een dag wordt live gegeven in Delft op zaterdag 21 november voor een kleine (COVID-19 veilige) groep., max 4 mensen en sowieso tikt/tapt iedereen alleen op zichzelf. Wel wordt er samen met elkaar geoefend maar dat kan goed op 1,5 afstand. Bij Covid gerelateerde klachen van de deelnemer zelf of naaste huisgenoten, kan deelname niet doorgaan en wordt er kosteloos geannuleerd.

Locatie: in Delft Lijm en Cultuur Rotterdamseweg 272 waar zonder kosten geparkeerd kan worden.Tijd: van 9.00 – 17.00 uur boeking tot 14 dagen voor de trainingsdag €140,00 daarna €160,00 dit is Inclusief Silvia Hartmann's kleurrijke origineel en in het Nederlands vertaalde, handboek.

De dag wordt afgesloten met een certificaat als bewijs van deelname.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.

EFToke@gmail.com. www.EFToke.nl

EFT Oké stressreductie en emotionele gezondheid Facebook: @@EFToke

Wat is het restitutiebeleid? Neem contact op met de organisator!

Tot 4 weken vooraf is annuleren kosteloos, van 4 - 2 weken van tevoren wordt er € 30,00 administratiekosten in rekening gebracht, binnen 2 weken is er geen restitutie mogelijk maar mag wel iemand anders de plek innemen. Wanneer de training onverhoopt niet doorgaat ontvangt u uw betaling retour. Wanneer de trainingsdatum wijzigt kunt u daarin meegaan of uw betaling volledig retour ontvangen.

 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Delft, lokatie Lijm en Cultuur

Rotterdamseweg 272

2628 AT

Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen