€ 130 – € 160

Meerdere data

Ontdek de kracht van EnergyEFT Tapping en hoe jij die kunt gebruiken!

Venster Acties en details

€ 130 – € 160
€ 130 – € 160

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Delft, lokatie Lijm en Cultuur

Rotterdamseweg 272

2628 AT

Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Energy EFT Tapping , loslaten van alledaagse emoties en spanning en het versterken van veerkracht door het laten stromen van jouw energie.

Over dit evenement

training van 1 dag in DELFT

Ontdek de kracht van Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Tapping, en hoe jij de kunt gebruiken!

Het Fundament van Energy EFT Tapping, de basis van Modern Energy Tapping, is ontwikkeld door Silvia Hartmann van The Guild of Energist in Engeland!

Deze dag is er voor mensen die met mensen werken. Mensen die met mensen werken zijn zelf één van de belangrijkste middelen die in bv. begeleiding, coaching en therapie worden ingezet. Werk je niet direct met mensen maar heb je wel interesse in de dag neem dan gerust contact op.

De dag staat op het moment ingepland op 25 september 2021.

klik op: 'Selecteer Een Tijd' voor de diverse tickets (o.a. vroegboek, met geprint handboek, of met PDF handboek)

Dit is een trainingsdag vol informatie, inspirerende oefeningen, tips, ideeën, plezier en daarmee ENERGIE!

De Energy EFT (Emotional Freedom Techniques) Fundament training geeft een vaardigheid in handen om het eigen energieniveau gezond te houden, emotioneel veerkrachtig te zijn en zo om te kunnen gaan met spanning en stress die vaak onvermijdelijk zijn bij het werken met mensen. Voeg Energy EFT toe aan je toolbox. Deze basis-dag is gericht op de techniek, zelf en samen met anderen effectief gebruiken bij het omgaan met dagelijkse spanning en emoties en het versterken van veerkracht.

Bessel van de Kolk traumaspecialist en schrijver van ‘Traumasporen’ gaf in 2016 en onlangs in 2018 bij het congres georganiseerd door uitgeverij Mens aan: ‘Tapping is een onmisbaar onderdeel van mijn werk om mensen binnen de ‘window of tolerance’ te houden’.

Ben je al bekend met EFT of geschoold in EFT dan is deze dag de dag om te ontdekken hoe Silvia Hartmann EFT verder ontwikkelde.

Deze inspirerende interessante dag richt zich op:

* het aanleren en ervaren van het gebruik van Energy EFT Tapping

* waarom het van belang is om je energieniveau positief te verhogen

* hoe Energy EFT daar altijd en overal bij te gebruiken is en naast gezondheid ook veel plezier kan geven

* stress- en energiemanagement met Energy EFT Tapping

* de techniek, zelf en samen met anderen effectief gebruiken bij het omgaan met dagelijkse spanning en emoties en het versterken van veerkracht.

De training wordt (in het Nederlands) gegeven in een kleine groep, door: Jacqueline Besseling, Energy EFT en Modern Energy Tapping professional en Officieel trainer in Nederland voor de GoE https://goe.ac/, en Senior Geregistreerd Vaktherapeut Psychomotorisch Kindertherapie

Ontdek de kracht van Energy EFT Tapping!

Deze training van een dag wordt (als de regels het toelaten) live gegeven in Delft voor een kleine (COVID-19 veilige) groep van max 4-6 mensen (afhankelijk waar we in het COVID proces zijn), en sowieso tikt/tapt iedereen alleen op zichzelf. Wel wordt er samen met elkaar geoefend maar dat kan goed op 1,5 afstand. Bij Covid gerelateerde klachten van de deelnemer zelf of naaste huisgenoten, kan deelname niet doorgaan en wordt er kosteloos geannuleerd. En natuurlijk is de wens dat we in september weer naar he toude normaal kunnen.

Bij de noodzaak om de dag te annuleren wordt het hele bedrag aan de deelnemers teruggestort of doorgezet naar een volgende dag als dat is wat de deelnemer wil.

Locatie: in Delft Lijm en Cultuur Rotterdamseweg 272 waar zonder kosten geparkeerd kan worden.Tijd: 9.00 – 17.00 uur boeking tot 14 dagen voor de trainingsdag €140,00 daarna €160,00 dit is

Inclusief Silvia Hartmann's kleurrijke origineel en in het Nederlands vertaalde, handboek, nu ook in de vorm van een PDF met 10 euro korting. De dag wordt afgesloten met een certificaat als bewijs van deelname.

Vaktherapeuten kunnen de training onder niet geaccrediteerde beroepsgerelateerde scholing zelf invoeren in je register vaktherapie. Je krijgt daarvoor van mij een overzicht van de indeling en de uren van de dag, en een bewijs van deelname. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op.

EFToke@gmail.com praktijk EFToke

EFT Oké stressreductie en emotionele gezondheid Facebook: @@EFToke

Wat is het restitutiebeleid? Neem contact op met de organisator!

Tot 4 weken vooraf is annuleren kosteloos, van 4 - 2 weken van tevoren wordt er € 30,00 administratiekosten in rekening gebracht, binnen 2 weken is er geen restitutie mogelijk maar mag wel iemand anders de plek innemen. Wanneer de training onverhoopt niet doorgaat ontvangt u uw betaling retour. Wanneer de trainingsdatum wijzigt kunt u daarin meegaan of uw betaling volledig retour ontvangen.

(eventbrite kosten neemt de organisator voor haar rekening)

Delen met vrienden

Locatie

Delft, lokatie Lijm en Cultuur

Rotterdamseweg 272

2628 AT

Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen