Ontdek de Rijkdom in Jezelf met het Enneagram

Venster Acties

Ontdek de Rijkdom in Jezelf met het Enneagram

Ontdek de Rijkdom in Jezelf met het Enneagram

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Ontmoetingsruimte Elementenstraat 5 1014 AR Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

Je wil succesvolle resultaten. Of verlang je vooral naar het gevoel dat die succesvolle resultaten je geven? Dat gevoel van rijkdom en succes? Want rijkdom en succes zijn al in jou aanwezig. Natuurlijk is het fijn om succesvolle resultaten te boeken, maar weet dat rijkdom er al is. Je hebt alleen tools nodig om jouw rijkdom te realiseren. Die krijg je van mij.

Succes kent vele vormen: liefdevolle relaties, creativiteit, gezondheid, emotionele stabiliteit, levensenergie, plezier. Jij hebt het aangeboren vermogen om al je wensen werkelijkheid te laten worden.

Gebruiksaanwijzing voor Jezelf

Doe mee met de Enneagram Workshop en ontdek hoe het Enneagram bijdraagt aan het verwezenlijken van al je dromen en manifestatie van de rijkdom die in jou aanwezig is. Niks zweverigs, gewoon lekker praktisch.

Werken met het Enneagram betekent dat je jezelf leert kennen en begrijpen, en ontdekt wat jou ten diepste drijft. Je ontdekt wat je valkuilen en beperkingen zijn en leert daar bewuster mee omgaan.

Wanneer je inzicht hebt in jezelf, kan je je kwaliteiten bewust inzetten en daarmee eenvoudiger het beste uit jezelf en anderen halen. Je ontwikkelt high-performance- eigenschappen, zoals effectief communiceren en samenwerken.

Het resultaat daarvan is meer innerlijke rust, meer energie, een gevoel van veiligheid en veerkracht en daardoor meer plezier in je leven.

Herken je een van deze ervaringen?

 1. ‘Mijn lat ligt altijd hoog, het is nooit goed of genoeg wat ik doe.’
 2. ‘Mensen hebben mijn hulp nodig, ik heb nooit tijd voor mezelf.’
 3. ‘Ik mag niet falen, pas als ik succes heb word ik gewaardeerd.’
 4. ‘Er ontbreekt iets wezenlijks in mijn leven, wat anderen wel hebben.’
 5. ‘Ik heb tijd voor mezelf nodig om na te kunnen denken en op te laden.’
 6. ‘Mensen zijn bedreigend, ik wantrouw autoriteiten.’
 7. ‘Het leven biedt talrijke kansen en keuzemogelijkheden.’
 8. ‘De wereld is onrechtvaardig, de machtigen hebben het voor het zeggen.’
 9. ‘Mijn inspanningen leveren niets op.’

Het zijn allemaal ervaringen die leiden tot de 4 V’s: Verleiding. Vermijding, Verdediging en Verslaving. Het spreekt voor zich dat deze 4 V’s ten koste gaan van een gelukkig en succesvol leven.

Ontdek de Rijkdom in Jezelf

In de workshop Ontdek de Rijkdom in Jezelf ontdek je hoe het Enneagram jou helpt de rijkdom in jezelf te vinden en hoe je die meer substantie geeft. Dan manifesteert het zich niet alleen in jou, maar ook buiten jou, bijvoorbeeld op je bankrekening. Dit krijg je in de workshop:

 • Wat houdt het Enneagram echt in?
 • Kennismaking met de 9 persoonlijkheidstypen van het Enneagram.
 • Ontdekking van jouw Verleiding en Vermijding, Verdediging en Verslaving.
 • Herkenning van jouw type en dat van de mensen om je heen.

Het Enneagram is een eeuwenoud model waar bibliotheken over zijn volgeschreven, Google het maar eens. In deze workshop ligt de focus op wat het Enneagram voor jou kan betekenen in je dagelijkse leven en werk. Wat kan jij doen om de rijkdom in jezelf te ontwikkelen, te manifesteren en die te delen met anderen?

Grijp die kans!

Als jij voor je geluk en je innerlijke balans niet afhankelijk wil zijn van anderen of van de situatie, is dit een ultieme kans.

Pak die kans en meld je direct aan. Ik heb plek voor maximaal 10 deelnemers.

Afbeelding van Ontdek de Rijkdom in Jezelf met het Enneagram

Over Marielle van der Vlies

Een van mijn belangrijkste leraren zei ooit tegen mij: “Accepteer geen middelmatigheid. Ga enkel voor het allerbeste, op alle vlakken van je leven.” En dat is wat ik doe, voor mijzelf en voor mijn klanten. Van een gewoon leven naar een buitengewoon leven.

Ik ben opgeleid als Enneagram Professional en gecertificeerd door de International Enneagram Association. Het Enneagram heeft een belangrijke plek in mijn coaching en training en het zorgt voor prachtige resultaten van mijn klanten. Ik werk in de lijn van de Verhalende Traditie van Helen Palmer en David Daniels.

Daarnaast ben ik opgeleid in de Healing Tao Nei Dan Kung (1e inwijding). Binnen de Tao werk ik met krachtige, helende methodes en technieken. In de westerse wereld zijn deze zo goed als onbekend. De methoden zijn een balsem voor de ziel en een bron van energie. Ze geven je levenskracht.

Het gaat allemaal over bewustzijnsontwikkeling. Bewustzijn is de sleutel tot zakelijk succes. Wanneer je dit pad opgaat, zal je ervaren dat ondernemen je veel makkelijker afgaat. Het is namelijk een natuurwet dat wanneer je aandacht besteedt aan een gelukkig innerlijk, de buitenkant daarin meegaat. Resultaten komen vanzelf, je hoeft daar niet zo belachelijk hard voor te werken (zoals zovelen wel doen). Zowel het Enneagram als de Tao ondersteunen je daarbij. Met het Enneagram ontwikkel je je bewustzijn waardoor je vermogen groeit je intenties te manifesteren en dagelijks stappen te zetten die bijdragen aan een betere wereld.

Praktische Zaken

 • Locatie: Elementenstraat 5, Amsterdam
 • Bereikbaarheid: Vlakbij station Sloterdijk en vlakbij afrit S102
 • Koffie, thee en eenvoudige lunch: inbegrepen
 • Parkeren: Voor de deur, gratis
Afbeelding van Ontdek de Rijkdom in Jezelf met het Enneagram