Ontdek de Schrijver in Jezelf

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Informatie-ochtend voor ondernemers "Ontdek de Schrijver in Jezelf"

Over dit evenement

Schrijven is van onschatbare waarde voor ondernemers. Schrijven is een vaardigheid die je kunt leren.

Wat gaat dit event je brengen?

Dit is een unieke ochtend voor ondernemers. Meld je aan wanneer jij de schrijver in jezelf wil ontdekken. Die schrijver zit namelijk al in jou. De vraag is hoe je die ontdekt. Hoe ga je die schrijver wakker maken. Hoe ga jij het boek schrijven dat jou klanten oplevert? Hoe ga jij een boek schrijven dat volledig uniek en authentiek is? Hoe ga jij leren schrijven op een manier die je aantrekkingskracht geeft. En hoe doe je dat met zo min mogelijk moeite, energie, stress en tijd?

Op deze dag krijg je van mij simpele, uitvoerbare handvatten en systemen waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Voor je beste boek voor jouw bedrijf.

Ik nodig je uit voor deze unieke interactieve ochtend. Waarin jij helder krijgt waarom je wil schrijven, waarom je het kunt leren en je gaat ontdekken dat het schrijven van jouw ondernemersboek leuk, inspirerend en meer dan haalbaar is. Ik ga je precies laten zien hoe de schrijver in jezelf er uit ziet, en hoe jij een boek schrijft dat jou als ondernemer onderscheidt van alle andere ondernemers.

Wat kan ik je toezeggen?

Deze informatie-ochtend wordt een onvergetelijke ervaring voor je. Het wordt de dag dat jij iets van jezelf ontdekt wat je nooit voor mogelijk had gehouden. Je krijgt inzichten en een overzicht van de stappen die je in staat stellen meteen te gaan schrijven. Daarmee heb je de essentiële ingrediënten in handen voor je eigen boek.

Je houdt er ieder geval een stappenplan voor de opbouw van je boek aan over, evenals de zekerheid dat je weet wie de schrijver in jou is. Zodat jouw boek in 2020 geschreven en uitgegeven kan worden.

Waarom bied ik je dit event helemaal kosteloos aan?

Ondernemers die een diepe wens hebben een boek willen schrijven om dit jaar een tastbare boost aan hun expertise te geven en hun zichtbaarheid groots willen voeden, wil ik de kans bieden te ontdekken hoe je dat kunt doen, hoe ik je daarbij kan ondersteunen en te ervaren dat dit voor jou werkelijkheid kan worden. Ik weet als geen ander hoe een boek je ondernemersleven en je zichtbaarheid naar een ander plan tilt, en ik wil dat je dat zelf kunt ontdekken en geloven. Ik wens voor jou dat er in gaat geloven. Ik wens voor jou dat jij je droom gaat waarmaken. Ik wens voor jou dat jij je boek gaat schrijven. Aan het einde van de ochtend zal ik je vertellen hoe je - als dit bij je past - de volgende stap met mij zet.

Kortom: als jij echt serieus bent dat je dit jaar een boek wil schrijven, dan mag je deze Informatie-ochtend voor ondernemers "Ontdek de Schrijver in Jezelf" niet missen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen