€ 2,50

Meerdere data

OntdekDagen, voor nieuwsgierige kinderen STADJERSPAS 12 & 13 aug.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Broedplaats De Campagne

Suikerlaan 43

9743DA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Mini festival voor nieuwsgierige kinderen met stadjerspas! VR Workshop, mega zadenraket, interactieve installaties en insecten safari!

Over dit evenement

Ben jij nieuwsgierig en ben je benieuwd wat er in jouw omgeving te ontdekken valt? Geef je dan op voor een ochtend of middag van de Ontdek Dagen voor nieuwsgierige aagjes!

Data:

wo. 12 aug: 10 - 13 uur & 14 - 17 uur

do: 13 aug: 10 - 13 uur & 14 -17 uur

Stadjerspas:

Speciaal voor iedereen met een stadjerspas hebben we dit ticket. Neem wel je stadjerspas mee naar de OntdekDagen om bij binnenkomst te laten zien.

Geen stadjerspas? bestel hier uw ticket: Normaal ticket

Wat ga je doen?

Workshop:

Je gaat met kunstenaars en echte lasersnijder en 360/VR camera aan de slag in een workshop: Bouw je eigen insecten woonomgevingen/decor en laat deze tot leven komen door 360º (voor een VR-bril) opname te maken van dit mini-natuur-decor: verplaats je in de wereld van een insect of een plant!

Grootste zadenbom:

Je bezoekt 's werelds grootste zadenbom: de “Bioremediating Missile” van kunstenaar Jos Volkers in MOBi en ontmoet de kunstenaar. Hoe kunnen we met bommen de wereld redden?

Interactieve installaties:

Je mag spelen met super coole interactieve installaties waarmee je zelf muziek kan maken of speel de evolutie na met het Evolutiespel.

Op insecten safari:

Als laatste ga je op expeditie in de vloeivelden om onze wereld op microniveau te ontdekken.

Koop snel je kaartje en kom je nieuwsgierigheid op de proef stellen!

De OntdekDagen worden mogelijk gemaakt vanuit het project Leerecosystemen op initiatief van Science LinX / RUG en Bedrijvenvereniging WEST, MOBi en Broedplaats De Campagne.

Ouders:

Deze activiteit is voor kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar. Ouders zijn welkom om mee te kijken en eventueel mee te helpen maar houden wel afstand. Op 13 aug kan je ook een drankje drinken bij De Wolkenfabriek.

Corona:

Deelnemers en medewerkers blijven thuis bij klachten. Alle deelnemers ontsmetten hun handen bij binnenkomst en ouders worden gevraagd om 1,5m afstand tot elkaar en medewerkers te houden. Dank!

Locatie/bereikbaarheid:

Suikerlaan 43, Groningen. Broedplaats De Campagne. Te herkennen aan de grote witte bloem en houten strandpaviljoen.

Lopend of op de fiets:

Vanuit de stad volg je het Hoendiep. Aan het einde van het Hoendiep ga je over het spoor, en onder het viaduct rechtdoor. Je neemt de eerste afslag links (na de McDonalds) de Energieweg op. Daar ga je rechtdoor, totdat je bij de brug over het water bent. Parkeer je fiets/scooter voor de brug en ga lopende verder over de brug. Sla rechtsaf na City Lab en loop rechtdoor langs Dumo fietsen. nog een stukje rechtdoor totdat je aan de rechterkant de grote witte bloem en een standpaviljoen ziet.

Openbaar vervoer:

Vanaf het centraal station of het Zuiderdiep neem je buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte Hoendiep/Meubelboulevard. Loop naar de Energieweg, en dan naar de brug over het water en rechtdoor. Sla rechtsaf na City Lab en loop rechtdoor langs Dumo fietsen. nog een stukje rechtdoor totdat je aan de rechterkant de grote witte bloem en een standpaviljoen ziet.

Met de auto:

Via de Suikerlaan kun je achter het Zeefgebouw gratis parkeren. Stel de navigatie in op het volgende adres: Zeefgebouw, Energieweg, Groningen. Loop daarna verder naar achter, voorbij Dumo fietsen, naar Broedplaats De Campagne,. Te herkennen aan de grote witte bloem en het houten strandpaviljoen!

Delen met vrienden

Locatie

Broedplaats De Campagne

Suikerlaan 43

9743DA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen